Parada de la Fira de Santa Llúcia amb la Catedral al fons

Fins el proper Nadal!

Aquest web es tornarà a actualitzar al voltant del mes de novembre del 2022. Mentrestant, pots consultar els principals continguts i activitats del Nadal 2021.

La ciutat de Nadal 2021 en imatges

Reviu el Nadal 2021 amb un recull de les millors imatges i vídeos de les activitats principals als barris i districtes de Barcelona.

Open video Barcelona s’il·lumina per Nadal

Barcelona s’il·lumina per Nadal

Barcelona estrena aquest Nadal una nova il·luminació de disseny a la plaça de Catalunya, la Gran Via i el carrer d'Aragó. En total, hi haurà gairebé quatre-cents trams de carrer il·luminats, gràcies a la col·laboració dels comerciants dels barris de la ciutat. Passeja pels carrers il·luminats i gaudeix del vídeo de la ciutat de Nadal!

Open video Reviu l'arribada de Reis

Reviu l'arribada de Reis

Reviu l'arribada dels tres Reis d'Orient a Barcelona acompanyats, com sempre, dels seus ajudants. Mira el vídeo resum.

Menús sostenibles

Aquest any de la Capitalitat Mundial de l’Alimentació Sostenible de Barcelona t’oferim propostes de menús basats en productes de temporada i de proximitat per gaudir d’una gastronomia bona, neta i justa. 

Imatge de diversos tions

Tradicions de Nadal

Coneix i gaudeix les tradicions nadalenques més arrelades: el cagatió, el dia de Nadal, el dinar de Sant Esteve, el pessebre, l’origen del caganer, les representacions dels Pastorets o les bromes del dia dels Innocents.

Cercador d'activitats