Els pessebres de la plaça de Sant Jaume

Recuperem el tradicional pessebre de la plaça de Sant Jaume, que enguany s’estendrà des de la Rambla fins a Via Laietana pels carrers de Ferran i de Jaume I, amb una proposta més coral que mai.

 

  • On: Carrer de Ferran, plaça de Sant Jaume i carrer de Jaume I
  • Quan: del 26 de novembre al 6 de gener
Fàbrica dels Reis d'Orient a la Fabra & Coats

Accés a les activitats de Nadal

Aquest Nadal la majoria de les activitats són d’accés lliure, tot i que moltes tenen aforament limitat. Tanmateix, en algun cas pot ser necessari reservar-ho prèviament. Informa-te’n i gaudeix del Nadal a Barcelona!

Parada de venda de tions amb la Catedral al fons

La Fira de Santa Llúcia

Des del cor de Ciutat Vella, la Fira de Santa Llúcia ofereix tot el que és imprescindible per guarnir la llar amb motiu del Nadal.

  • On: voltants de la Catedral
  • Quan: del 27 de novembre al 23 de desembre
El tió gegant davant de la façana de la catedral de Barcelona

Tió gegant

El tió gegant torna com cada any a la Fira de Santa Llúcia, on els més petits podran gaudir-ne fins al 18 de desembre.

  • On: voltants de la Catedral
  • Quan: del 27 de novembre al 18 de desembre

Barcelona, més il·luminada que mai

Barcelona estrena aquest Nadal una nova il·luminació de disseny a la plaça de Catalunya, la Gran Via i el carrer d'Aragó. En total, hi haurà gairebé quatre-cents trams de carrer il·luminats, gràcies a la col·laboració dels comerciants dels barris de la ciutat. Gaudiu-ne!

Carta als Reis

Cada Nadal, els Reis esperen amb impaciència les cartes de milions de nens i nenes que, com tu, s’han portat molt bé durant tot l’any. Escriu aquí la teva carta i li farem arribar al teu rei preferit. 

Persones al carrer miren com un drac fet de roba desfila en una cavalcada de reis.

Nadal als districtes

Consulta l’agenda de Nadal del teu districte: cavalcades, activitats infantils, iniciatives solidàries, fires, carrers il·luminats, tallers, espais lúdics, concerts i molt més.

Fires de Nadal

Aquest Nadal, Barcelona també tindrà fires als carrers i places de la ciutat, però amb formats adaptats a les mesures de seguretat derivades de la situació sanitària de la Covid-19. Gaudiu-ne!

El Nadal als comerços i mercats

Aquest Nadal, fes les compres al barri i gaudeix dels carrers guarnits, la vida als mercats i les activitats i propostes lúdiques i culturals que han preparat els comerços de la ciutat. 

Pessebre clàssic al Museu Marès

Enguany, l’Associació de Pessebristes de Barcelona presenta un pessebre basat en una fusió entre la Barcelona romana i la Barcelona actual

Regala llibres de Barcelona

Les festes nadalenques són un temps ideal per visitar les llibreries i regalar llibres sobre Barcelona. Us recomanem les últimes novetats i les publicacions més destacades editades per l’Ajuntament de Barcelona.

Vitrina amb escultures de diverses cultures del món amb visitants

Nadal als museus

El Nadal és un bon moment per descobrir una altra dimensió dels museus, més lúdica i divertida. T'hi esperem!

Renova les joguines

Dona una segona vida a les teves joguines amb aquesta iniciativa per fomentar el consum conscient promoguda per entitats, associacions i equipaments municipals. Suma’t al residu zero!

Nadal sostenible

El Nadal acostuma a ser una època de molt consum, tant amb la compra de regals com amb la de menjar i begudes, o la d’elements ornamentals vegetals, com ara els avets. També hi ha més desplaçaments i més despesa energètica a les llars. Consulta els consells de prevenció de residus!

Cercador d'activitats