Els Reis d'Orient

La ciutat rep els Reis d'Orient la nit més màgica de l'any i recupera la tradicional cavalcada pels carrers de Barcelona. Informa't de tot el que poden fer els més petits per preparar l’arribada dels Reis Mags: enviar la carta, visitar la Fàbrica dels Reis, conèixer les tradicions o passejar per la Fira de Reis.

Cavalcada de Reis

El 5 de gener els Reis arribaran per mar a les 15.35 hores i, tot i que no podrem donar-los la benvinguda presencialment, podreu seguir l’acte en directe des del canal de Youtube de l'Ajuntament. A partir de les 18.15 hores, recorreran els carrers de la ciutat. La Cavalcada també es podrà veure en directe pel canal de Youtube i, si hi aneu presencialment, podreu consultar la posició dels Reis en temps real en aquest web. 

Segueix el recorregut en temps real

Carta als Reis

Cada Nadal, els Reis esperen amb impaciència les cartes de milions de nens i nenes que, com tu, s’han portat molt bé durant tot l’any. Escriu aquí la teva carta i li farem arribar al teu rei preferit. 

Taller dels Enginys dels Reis Mags

Per primera vegada podem visitar les enginyeres i els enginyers de ses majestats al seu taller màgic, on investiguen la manera d’aconseguir un Nadal més sostenible i ecològic.

Al Taller dels Enginys dels Reis Mags, situat al barri del Besòs, es poden lliurar les cartes i els xumets i veure l’espectacular Eco-Carrossa.

Cavalcada de Reis a Horta

Cavalcades als districtes i barris

Informa’t de les cavalcades de Reis que la tarda del 5 de gener recorreran els carrers dels districtes i barris de Barcelona.

Recollida de cartes

Vols saber on pots lliurar físicament la carta als Reis? Consulta les activitats previstes de recollida de cartes per als Reis d’Orient a la ciutat.

Tradicions de Reis

Gaspar, Melcior i Baltasar són els tres Reis d'Orient i, cada 5 de gener, arriben a Barcelona, recorren la ciutat i durant la nit viatgen de casa en casa per portar regals als infants.

Persones miren joguines en unes parades de la fira de Reis de la Gran Via

Fira de Reis

Un any més, la tradicional Fira de Reis omplirà la Gran Via per facilitar la feina a Ses Majestats.

  • On: Gran Via
  • Quan: del 17 de desembre al 6 de gener

Comparteix aquest contingut