Nadal 2023

Els Reis d'Orient

El 5 de gener de 2024 la ciutat rep els Reis d'Orient amb la tradicional cavalcada pels carrers de Barcelona. Informa't de tot el que poden fer els més petits per preparar l’arribada dels Reis Mags: enviar la carta, visitar la Fàbrica dels Reis, conèixer les tradicions o passejar per la Fira de Reis.

Aquesta informació s’anirà actualitzant i ampliant durant les festes.

Grups de Destacats

Desfilada de la carrossa pels carrers de Barcelona durant la cavalcada Open video Cavalcada de Reis

Cavalcada de Reis

La Cavalcada de Reis omple d'il·lusió els carrers del centre de Barcelona el 5 de gener. Els Reis d'Orient arriben a la ciutat acompanyats del seu tradicional seguici de criatures màgiques i carrosses sorprenents.

Mira el vídeo resum.

  • On: diversos carrers del centre de Barcelona
  • Quan: 5 de gener,a partir de les 18.00 hores
Open video Reviu l'arribada dels Reis

Reviu l'arribada dels Reis

Reviu l'arribada dels tres Reis d'Orient a Barcelona i la Cavalcada pels carrers de la ciutat acompanyats, com sempre, dels seus ajudants. Mira el vídeo de la Cavalcada en diferit.

Saludem els Reis des de la platja

Saludem els Reis des de la platja

Com cada any, els Reis d'Orient arriben a bord del pailebot Santa Eulàlia. Enguany, amb motiu de la Copa Amèrica de Vela 2024, convidem la ciutadania a saludar-los des de la platja, on trobarem els patges de Ses Majestats que recolliran els desitjos dels nens i nenes.

  • On: entre les platges del Somorrostro i la Barceloneta
  • Quan: 5 de gener, entre les 12.00 i les 13.00 h
Cartes als Reis

Carta als Reis

Cada Nadal, els Reis esperen amb impaciència les cartes de milions de nens i nenes que, com tu, s’han portat molt bé durant tot l’any. Escriu aquí la teva carta i li farem arribar al teu rei preferit. 

Persones miren joguines en unes parades de la fira de Reis de la Gran Via

Fira de Reis

Un any més, la tradicional Fira de Reis omplirà la Gran Via per facilitar la feina a Ses Majestats.

  • On: Gran Via
  • Quan: del 15 de desembre al 6 de gener
Gaspar, Melcior i Baltasar

Tradicions de Reis

Gaspar, Melcior i Baltasar són els tres Reis d'Orient i, cada 5 de gener, arriben a Barcelona, recorren la ciutat i durant la nit viatgen de casa en casa per portar regals als infants.

Carter Reial

Recollida de cartes

Vols saber on pots lliurar físicament la carta als Reis? Consulta les activitats previstes de recollida de cartes per als Reis d’Orient a la ciutat.