Comerç i mercats

El comerç i els mercats de Barcelona t’ofereixen tot el que necessites aquest Nadal 2020, amb les precaucions i mesures necessàries amb motiu de la pandèmia de la covid-19:  activitats lúdiques i culturals a tots els districtes, instal·lacions, fires de Nadal, la Fira de Consum Responsable, el Festival de Nadal a la plaça de Catalunya… I gaudeix de la il·luminació i l’ambient nadalenc mentre compres al barri.

Carrer amb il·luminació nadalenca

El Nadal del comerç

Aquest Nadal, les associacions comercials de la ciutat, conjuntament amb la Direcció de Comerç, Restauració i Consum de l’Ajuntament, ofereixen, un any més, activitats culturals, lúdiques i artístiques perquè tothom pugui gaudir del Nadal a la ciutat.

Comprar al barri té premi

Aquest Nadal, si compres al comerç de proximitat o als mercats de la ciutat, rebràs els “Rasca de Nadal del comerç de Barcelona”, unes targetes regal amb un munt de premis. En total, se n’han repartit 600.000 i n’hi ha 20.432 que contenen un regal per a tu!

La ciutat s’il·lumina per Nadal

A Barcelona hi haurà gairebé quatre-cents trams de carrer il·luminats, gràcies a la col·laboració dels comerciants dels barris de la ciutat. També, per primera vegada, els 39 edificis de mercats municipals irradiaran esperit nadalenc. Gaudiu-ne!

Fires de Nadal

Aquest Nadal, Barcelona també tindrà fires als carrers i places de la ciutat, però amb formats adaptats a les mesures de seguretat derivades de la situació sanitària de la Covid-19. Gaudiu-ne!

Llibres de Barcelona editats i coeditats per l’Ajuntament de Barcelona.

Regala llibres de Barcelona

Les festes nadalenques són un gran moment per visitar les llibreries i regalar llibres sobre Barcelona. Us en recomanem alguns.

Nadal als mercats

Durant l'època nadalenca, els mercats són un dels llocs més concorreguts de la ciutat. Consulteu totes les activitats, com tallers i tasts, programades durant aquestes dates.

Sons de Nadal

Sons de Nadal

Aquest Nadal hem pogut gaudir de 100 concerts en 50 ubicacions diferents de la ciutat. Aquests concerts de petit format s’han fet per sorpresa, com a regal inesperat als que passejaven pels barris, amb la voluntat de fer arribar a tothom “La ciutat de Nadal”.

 

Nadal a la plaça de Catalunya

Nadal a la plaça de Catalunya

Entre el 19 i el 30 de desembre, la plaça de Catalunya de Barcelona és l’escenari del Festival de Nadal, que inclourà més de vint projectes culturals diferents en una programació de més d’un centenar d’activitats per a tots els públics.

  • On: plaça de Catalunya
  • Quan: del 19 al 30 de desembre
Fira de Consum Responsable i Economia Social i Solidària

Fira de Consum Responsable

Aquest any les entitats tornen a la Fira de Consum Responsable i d’Economia Social i Solidària a la plaça de Catalunya. Serà en versió reduïda, amb control d’accés i un aforament del 30% a causa de la situació generada per la pandèmia de la covid-19.

  • On: plaça de Catalunya
  • Quan: del 18 al 30 de desembre

Comparteix aquest contingut