Nadal 2023

Nadal als comerços i mercats

El comerç i els mercats de Barcelona t’ofereixen tot el que necessites aquest Nadal 2023: activitats lúdiques i culturals a tots els districtes, instal·lacions, fires de Nadal, la Fira de Consum Responsable i d'Economia Social i Solidària… I gaudeix de la il·luminació i l’ambient nadalenc mentre compres al barri.

Aquesta informació s’anirà actualitzant i ampliant durant les festes.

Grups de Destacats

Carrer amb il·luminació nadalenca

El Nadal del comerç

Aquestes festes, les associacions comercials de la ciutat, conjuntament amb la Direcció de Comerç, Restauració i Consum, tornen a oferir un centenar d’activitats culturals, lúdiques i artístiques perquè tothom pugui gaudir d’un Nadal de ciutat.

Llums amb les lletres de "Barcelona"

Barcelona s’il·lumina per Nadal

Barcelona continua millorant la qualitat de la il·luminació dels carrers principals de la ciutat afegint-hi noves vies i fent possible que centenars de carrers i places es vesteixin de Nadal.

  • On: diversos carrers de la ciutat
  • Quan: del 23 de novembre al 6 de gener
Una nena mira embadalida els caganers exposats a una parada de la Fira de Sant Llúcia

Fires de Nadal

Aquestes festes, passeja i gaudeix de les tradicionals fires de Nadal instal·lades en diversos districtes i barris de Barcelona. Hi trobaràs artesania, joguines o decoracions, entre d’altres coses, i podràs submergir-te en l’ambient nadalenc de la ciutat.

Llibres de Barcelona editats i coeditats per l’Ajuntament de Barcelona.

Regala llibres de Barcelona

Les festes nadalenques són un temps ideal per visitar les llibreries i regalar llibres sobre Barcelona. Us recomanem les últimes novetats i les publicacions més destacades editades i coeditades per l’Ajuntament de Barcelona.

Nadal als mercats

Durant l'època nadalenca, els mercats són un dels llocs més concorreguts de la ciutat. Consulteu totes les activitats, com tallers i tasts, programades durant aquestes dates.