Nadal als comerços i mercats

El comerç i els mercats de Barcelona t’ofereixen tot el que necessites aquest Nadal 2022: activitats lúdiques i culturals a tots els districtes, instal·lacions, fires de Nadal, la Fira de Consum Responsable i d'Economia Social i Solidària… I gaudeix de la il·luminació i l’ambient nadalenc mentre compres al barri.

Aquesta informació s’anirà actualitzant i ampliant a mesura que s’acostin les festes.

Carrer amb il·luminació nadalenca

El Nadal del comerç

Aquest Nadal, les associacions comercials de la ciutat, juntament amb la Direcció de Comerç, Restauració i Consum, ofereixen un any més activitats culturals, lúdiques i artístiques perquè tothom pugui gaudir d'un Nadal de ciutat.

Barcelona s’il·lumina per Nadal

Barcelona continua millorant la qualitat de la il·luminació dels carrers principals de la ciutat afegint-hi noves vies i fent possible que centenars de carrers i places es vesteixin de Nadal.

Fira de Consum Responsable i d’Economia Social i Solidària

Aquest any, les entitats tornen a mostrar els seus productes i a sensibilitzar sobre les bones pràctiques de consum responsable i de proximitat a la Fira de Consum Responsable i d’Economia Social i Solidària a la plaça de Catalunya.

  • On: plaça de Catalunya
  • Quan: del 16 al 30 de desembre
Una nena mira embadalida els caganers exposats a una parada de la Fira de Sant Llúcia

Fires de Nadal

Aquestes festes, passeja i gaudeix de les tradicionals fires de Nadal instal·lades en diversos districtes i barris de Barcelona. Hi trobaràs artesania, joguines o decoracions, entre d’altres coses, i podràs submergir-te en l’ambient nadalenc de la ciutat.

Llibres de Barcelona editats i coeditats per l’Ajuntament de Barcelona.

Regala llibres de Barcelona

Les festes nadalenques són un temps ideal per visitar les llibreries i regalar llibres sobre Barcelona. Us recomanem les últimes novetats i les publicacions més destacades editades per l’Ajuntament de Barcelona.

Nadal als mercats

Durant l'època nadalenca, els mercats són un dels llocs més concorreguts de la ciutat. Consulteu totes les activitats, com tallers i tasts, programades durant aquestes dates.

La cançó de Nadal

Aquest any, la cançó de Nadal de Barcelona és una creació de la formació Ginestà amb el títol “Barcelona és un regal”. Gaudeix-la!