Nadal als comerços i mercats

El comerç i els mercats de Barcelona t’ofereixen tot el que necessites aquest Nadal 2021: activitats lúdiques i culturals a tots els districtes, instal·lacions, fires de Nadal, la Fira de Consum Responsable, el Festival de Nadal a la plaça de Catalunya… I gaudeix de la il·luminació i l’ambient nadalenc mentre compres al barri.

Carrer amb il·luminació nadalenca

El Nadal del comerç

Aquest Nadal, les associacions comercials de la ciutat, juntament amb la Direcció de Comerç, Restauració i Consum, ofereixen un any més activitats culturals, lúdiques i artístiques perquè tothom pugui gaudir d'un Nadal de ciutat.

Open video Barcelona s’il·lumina per Nadal

Barcelona s’il·lumina per Nadal

Barcelona estrena aquest Nadal una nova il·luminació de disseny a la plaça de Catalunya, la Gran Via i el carrer d'Aragó. En total, hi haurà gairebé quatre-cents trams de carrer il·luminats, gràcies a la col·laboració dels comerciants dels barris de la ciutat. Passeja pels carrers il·luminats i gaudeix del vídeo de la ciutat de Nadal!

Fira de Consum Responsable i Economia Social i Solidària

Fira de Consum Responsable i d’Economia Social i Solidària

Aquest any, les entitats tornen a mostrar els seus productes i a sensibilitzar sobre les bones pràctiques de consum responsable i de proximitat a la Fira de Consum Responsable i d’Economia Social i Solidària a la plaça de Catalunya.

  • On: plaça de Catalunya
  • Quan: del 17 al 30 de desembre

Fires de Nadal

Aquest Nadal passeja i gaudeix de les tradicionals fires de Nadal instal•lades en diversos districtes de la ciutat.

Postals de Nadal

Amb la complicitat de comerços i mercats de la ciutat, s’han elaborat una sèrie de vint postals de Nadal amb imatges històriques de tots els districtes. Les postals es distribuiran pels eixos comercials i els mercats.

Llibres de Barcelona editats i coeditats per l’Ajuntament de Barcelona.

Regala llibres de Barcelona

Les festes nadalenques són un temps ideal per visitar les llibreries i regalar llibres sobre Barcelona. Us recomanem les últimes novetats i les publicacions més destacades editades per l’Ajuntament de Barcelona.

Nadal als mercats

Durant l'època nadalenca, els mercats són un dels llocs més concorreguts de la ciutat. Consulteu totes les activitats, com tallers i tasts, programades durant aquestes dates.

Comparteix aquest contingut