Un cap d’any mirant el cel des de casa

Cap d’any 2020

Lloc:

des de casa

Dates:

dijous, 31 de desembre

Horari:

24.00 hores

 

L’espectacle es retransmetrà en directe per TV3

Barcelona acomiadarà el 2020 i donarà la benvinguda al 2021 amb unes campanades que es podran seguir des de tots els districtes i amb un espectacle de focs artificials visible des de la major part de la ciutat.

Coincidint amb les dotze campanades que marcaran el final del dia 31 de desembre, es llançaran dotze palmeres brillants a cadascun dels deu districtes de Barcelona: Ciutat Vella, l’Eixample, Sants-Montjuïc, les Corts, Sarrià - Sant Gervasi, Gràcia, Horta-Guinardó, Nou Barris, Sant Andreu i Sant Martí. D’aquesta manera, tots els barcelonins i barcelonines les podran veure des de casa seva.

Aquestes campanades descentralitzades marcaran l’inici d’un gran espectacle de focs artificials que es llançaran des d’una ubicació reservada però que serà visible des de la major part de la ciutat. Seran 15 minuts de focs artificials a un ritme i una altura suficients perquè el públic gaudeixi d’una visió espectacular fins i tot des de la llunyania. L’espectacle es retransmetrà en directe per TV3.

Cap d’any 2020

Lloc:

des de casa

Dates:

dijous, 31 de desembre

Horari:

24.00 hores

 

L’espectacle es retransmetrà en directe per TV3

Comparteix aquest contingut