Festival de Nadal a la plaça de Catalunya

El Festival de Nadal torna a la plaça de Catalunya i la plaça de la Universitat entre el 17 i el 30 de desembre, amb propostes i activitats per a tots els públics. No t’ho perdis.

  • On: Plaça de Catalunya
  • Quan: del 17 al 30 de desembre
Ambient de carrer i llums de Nadal

El Nadal als comerços i mercats

Aquest Nadal, fes les compres al barri i gaudeix dels carrers guarnits, la vida als mercats i les activitats i propostes lúdiques i culturals que han preparat els comerços de la ciutat. 

La Fira de Santa Llúcia

Des del cor de Ciutat Vella, la Fira de Santa Llúcia ofereix tot el que és imprescindible per guarnir la llar amb motiu del Nadal.

  • On: voltants de la Catedral
  • Quan: del 25 de novembre al 23 de desembre
Detall del pessebre

Pessebre tradicional al Museu Marès

El pessebre d’enguany representa una vall idíl•lica del Pirineu i Prepirineu català amb les seves muntanyes, pobles i elements representatius.

Fira de Consum Responsable i Economia Social i Solidària

Fira de Consum Responsable i d’Economia Social i Solidària

Aquest any, les entitats tornen a mostrar els seus productes i a sensibilitzar sobre les bones pràctiques de consum responsable i de proximitat a la Fira de Consum Responsable i d’Economia Social i Solidària a la plaça de Catalunya.

  • On: plaça de Catalunya
  • Quan: del 16 al 30 de desembre
Una nena mira embadalida els caganers exposats a una parada de la Fira de Sant Llúcia

Fires de Nadal

Aquest Nadal passeja i gaudeix de les tradicionals fires de Nadal instal•lades en diversos districtes de la ciutat.

Barcelona s’il·lumina per Nadal

Barcelona continua millorant la qualitat de la il·luminació dels carrers principals de la ciutat afegint-hi noves vies i fent possible que centenars de carrers i places es vesteixin de Nadal.

Carta als Reis

Cada Nadal, els Reis esperen amb impaciència les cartes de milions de nens i nenes que, com tu, s’han portat molt bé durant tot l’any. Escriu aquí la teva carta i li farem arribar al teu rei preferit. 

Nadal al port

Aquest Nadal el Port Vell et sorprendrà amb instal•lacions de llum i color, un pessebre flotant, un mercat nadalenc, activitats familiars i molt més.

  • On: Moll de la Fusta
  • Quan: del 5 de desembre al 6 de gener

Sons de Ciutat

La música dels estils més diversos i les formacions més selectes arriba als carrers, places i mercats de tota la ciutat amb una programació gratuïta de desenes de concerts.

 

Llibres de Barcelona editats i coeditats per l’Ajuntament de Barcelona.

Regala llibres de Barcelona

Les festes nadalenques són un temps ideal per visitar les llibreries i regalar llibres sobre Barcelona. Us recomanem les últimes novetats i les publicacions més destacades editades per l’Ajuntament de Barcelona.

Renova les joguines

Dona una segona vida a les teves joguines amb aquesta iniciativa per fomentar el consum conscient promoguda per entitats, associacions i equipaments municipals. Suma’t al residu zero!

Nadal sostenible

Nadal sostenible

El Nadal acostuma a ser una època de molt consum, més desplaçaments i més despesa energètica a les llars. Consulta els consells per prevenir residus i reduir l'impacte de les festes sobre el medi!

La cançó de Nadal

Aquest any, la cançó de Nadal de Barcelona és una creació de la formació Ginestà amb el títol “Barcelona és un regal”. Gaudeix-la!

Menús Sostenibles

T’oferim propostes de menús basats en productes de temporada i de proximitat per gaudir d’una gastronomia bona, neta i justa.

Notícies de Nadal

Segueix tota l'actualitat sobre les festes de Nadal a Info Barcelona​ i les xarxes socials.

#BonNadalFamilia

Cercador d'activitats