El Nadal del comerç

  • Carrer amb il·luminació nadalenca

Espectacles als districtes

Aquest Nadal pots gaudir de més de 100 espectacles distribuïts en 50 emplaçaments dels eixos comercials de tots els districtes de la ciutat.

Consulta les activitats programades

Aquest Nadal, les associacions comercials de la ciutat, conjuntament amb la Direcció de Comerç, Restauració i Consum, ofereixen, un any més, activitats culturals, lúdiques i artístiques perquè tothom pugui gaudir del Nadal a la ciutat.

El Nadal del comerç” et convida a gaudir d'un gran ventall d’activitats familiars interactives pensades per a tots els públics, amb la participació directa dels comerciants del barri. Te les perdràs? Pots consultar-ne tota la programació, districte per districte, aquí.

Enguany, podràs gaudir d'espectacles com El senyor botiguer o La senyora Serafina, que volen ser un homenatge a tot el teixit comercial de la ciutat, però també de la visita a Barcelona del simpàtic Explorador de Botigues; de la fantasia d'un intrèpid narrador d'històries nadalenques que aterrarà a la ciutat; del ritme d'una parella de robots lluminosos ben bellugadissos, i de les melodies d'un duo que interpretarà nadales d'arreu del món, entre altres.

Sons de Nadal

A més a més, amb una clara voluntat de fer arribar a diversos espais de la ciutat la màgia de Nadal, s'ha desplegat una programació musical pels districtes de la ciutat amb el millor jazz nadalenc.

Fins a 100 concerts de petit format en 50 emplaçaments arreu dels deu districtes de la ciutat, situats en balcons, terrasses, finestrals o altres llocs elevats propers a zones de vianants i eixos comercials.

Aquestes intervencions sorpresa seran un regal simbòlic, sorprenent i immaterial per a vianants i comerciants de la ciutat.

Tot amb la millor selecció de músics professionals que formen part de l’Associació de Músics de Jazz i Música Moderna de Catalunya i amb la col·laboració de Casa Seat.

Per Nadal, el comerç il·lumina els barris perquè són llums que no volem que s’apaguin!

Espectacles als districtes

Aquest Nadal pots gaudir de més de 100 espectacles distribuïts en 50 emplaçaments dels eixos comercials de tots els districtes de la ciutat.

Consulta les activitats programades

Comparteix aquest contingut