Dos salons en un per adaptar l’economia i el mercat laboral a l’escenari postpandèmia

L’activitat firal torna a la ciutat amb una doble cita per a les persones interessades en l’emprenedoria i les oportunitats de treball. Del 21 al 23 de setembre, el palau 8 de Fira de Barcelona a Montjuïc serà l’escenari de BizBarcelona i el Saló de l’Ocupació, amb un format presencial, complint totes les mesures de seguretat i prevenció imprescindibles i amb un ampli ventall d’iniciatives en línia.

18/09/2020 12:40 h

Ajuntament de Barcelona

La doble trobada representarà la represa de l’activitat firal a la ciutat i té l’objectiu clar d’impulsar l’activitat econòmica i adaptar els negocis, el mercat laboral i el talent al nou escenari que ha sorgit amb la pandèmia. Oferirà més de dues-centes seixanta activitats programades, entre conferències, tallers, sessions d’assessorament i espais de treball en xarxa.

Tots dos esdeveniments mantenen l’enfocament i el programa d’activitats propis, però conflueixen en les eines, els recursos, l’orientació i les propostes formatives d’utilitat per a persones emprenedores, autònomes, pimes, empreses emergents i tothom que busqui feina o que aspiri a un canvi professional o a treballar per compte propi.

Per accedir a la fira, l’entrada de la qual és totalment gratuïta, cal que us registreu prèviament als webs de tots dos salons.

Àmplia oferta en línia

Bona part dels continguts es podran consultar en línia, la qual cosa estendrà l’impacte dels salons més enllà de les dates de programació. Entre d’altres continguts, hi haurà:

  • Reproducció en línia de les conferències més destacades
  • Assessorament en línia
  • Càpsules formatives, seminaris web i activitats a través de la xarxa

Juntament amb BizBarcelona i el Saló de l’Ocupació, se celebrarà la Fira d’Ocupació di-Capacitat i Talent “Sí, i millor”, que estava prevista per al mes de març. Organitzada per la Federació de Centres Especials de Treball de Catalunya (FECETC), té l’objectiu de facilitar la inserció laboral de les persones amb discapacitat i ajudar les empreses a complir l’obligació legal de reservar un 2% dels llocs de treball al col·lectiu.

Etiquetes associades a la notícia