Us informem que per tasques de millora en les infraestructures tecnològiques de l'Ajuntament de Barcelona, aquest cap de setmana la Seu Electrònica, Guia BCN, l'Oficina Virtual de Tràmits, el Servei d'Atenció en Línia al Ciutadà i l'Agenda 500 estaran fora de servei. També es poden veure afectats altres serveis d'aquest web.

L'horari previst d'aquesta actuació és des de dissabte, a les 15.00 hores, fins dilluns, a les 00.00 hores.

Disculpeu les molèsties que us puguem ocasionar.

“Barcelona des de casa”, el web d’informació, recursos i cures per fer front a la Covid-19

Les darreres dues setmanes la crida a quedar-se a casa ha estat una màxima imprescindible per frenar l’avenç de la Covid-19 arreu del territori. Per reforçar aquesta idea, ha nascut el web “Barcelona des de casa”, un espai per a la ciutadania que agrupa tota la informació municipal, les mesures per pal·liar els efectes de la Covid-19 i els recursos de suport.

26/03/2020 19:03 h

Ajuntament de Barcelona

El nou espai web recull les mesures municipals impulsades per ajudar la ciutadania, amb una atenció especial a les persones més vulnerables. Entre aquestes mesures destaquen dos grans blocs: les mesures de suport social i les de suport econòmic.

Pel que fa al suport social, hi ha tota la informació sobre els àpats a domicili, la teleassistència, l’atenció a les dones víctimes de violència masclista, l’habitatge, les beques menjador o l’acolliment de persones vulnerables. Les mesures de suport econòmic engloben tant les relacionades amb l’economia domèstica com les de treballadors i empreses o les mesures de suport a la cultura.

D’altra banda, el web també inclou un espai de cures i suport, un seguit de consells i recursos informatius per cuidar-nos els uns als altres, totes les recomanacions sanitàries i higièniques per evitar el contagi, telèfons d’assistència, informació actualitzada i altres recursos per col·laborar, donar material o consultar les iniciatives ciutadanes.

El web “Barcelona des de casa” té la voluntat de contribuir al missatge de coordinació de les administracions per tal d’evitar els contagis i preservar el sistema de salut per a les persones que són més vulnerables.

Etiquetes associades a la notícia

Notícies relacionades