Fase final de votació dels pressupostos participatius

Ha arribat el moment de definir quins dels 19 projectes finalistes dels pressupostos participatius a Sants-Montjuïc s'executen. Fins al 20 de juny el veïnat podrà decidir-ho a través d'una votació telemàtica a l'eina de participació ciutadana Decidim Barcelona. Si necessiteu ajuda per votar o simplement voleu conèixer més detalls sobre els projectes finalistes del districte, acosteu-vos als punts de suport a la votació i a les exposicions que trobareu a la seu del Districte i al Centre Cívic El Sortidor.

16/06/2021 18:35 h

Districte Sants-Montjuïc

La fase de votació té lloc fins al 20 de juny i totes les persones de 14 anys o més empadronades a la ciutat podeu votar els projectes del vostre districte i un altre a escollir.

En aquests dos districtes podreu votar tants projectes com volgueu, amb un mínim de dos, fins a esgotar la dotació pressupostària assignada al districte. En el cas de Sants-Montjuïc la xifra arriba als 3,6 milions d’euros. Val a dir que no és obligatori que exhauriu la dotació en el procés de votació.

Entre els 19 projectes finalistes de Sants-Montjuïc que se sotmetran a votació la temàtica més freqüent és la de pacificació o remodelació de carrers, amb set iniciatives, seguida de les habituals intervencions en verd urbà i àmbits escolars, a més d’altres iniciatives relacionades amb els equipaments de proximitat i la memòria històrica.

Aquests són els 19 projectes seleccionats per a la darrera fase de votació a Sants-Montjuïc:

Punts de suport a la votació

A partir del 14 de juny i fins al darrer dia de la votació, hi haurà dos punts fixes de suport a la votació per a les persones que necessitin acompanyament a la seu del Districte (c. Creu Coberta, 104. Sala de Cadires Vermelles) i al Centre Cívic El Sortidor (pl. Sortidor, 12 Pati).

Horaris:
De dilluns 14 a divendres 18 de juny de 17 a 20 h
Dissabte 19 de juny, de 10 a 14 h
Diumenge 20 de juny de 10 a 14 h i de 16 a 20 h

En aquests mateixos espais de suport a la votació i fins al 20 de juny, es podrà visitar una exposició on trobareu informació detallada dels 19 projectes finalistes. Les mostres estaran obertes al públic en l’horari d’obertura habitual d’ambdós equipaments i en els horaris del servei de suport a la votació.

A més, al llarg dels 10 dies de votació, un punt informatiu mòbil recorrerà diversos punts de la geografia del districte per informar del procés a la ciutadania i donar suport en la votació a tota aquella persona que ho necessiti. Pots consultar quin dia s’acosten al teu barri aquí.