Procés participatiu per adaptar el pla Barcelona Ciència al context de la pandèmia

En el darrer any la situació provocada per la covid-19 ha capgirat la realitat social, política i econòmica de la ciutat. Els canvis han afectat també el contingut del pla Barcelona Ciència 2020-2023, que es va presentar el 10 de març, just abans que comencés la crisi per la covid-19. A la segona meitat del 2020 es van realitzar revisions del pla per incorporar-hi iniciatives, modificacions i solucions als nous reptes que planteja la pandèmia. Ara se’n culminarà la revisió amb un procés participatiu obert.

08/02/2021 11:33 h

Ajuntament de Barcelona

El procés “Reimpulsem el pla de ciència” es vehicularà a través de la plataforma Decidim.barcelona. La ciutadania i el teixit científic i acadèmic de la ciutat podran presentar les seves propostes entre el 12 de febrer i el 12 de març per culminar la revisió del pla.

Durant la primera setmana de març es programaran sessions de debat i de treball virtuals, per generar debats i abordar les iniciatives que hagin sorgit de les propostes.

Fins ara el pla de ciència ha rebut reflexions i aportacions diverses per revisar-lo, a partir dels professionals de la ciència presents al Pacte per Barcelona, a la reunió que l’alcaldessa va mantenir amb referents del món de la ciència i la recerca a la ciutat, l’abril del 2020, les aportacions dels membres del Consell Assessor Científic de Barcelona o les que es van recollir al Pla d’acció municipal (PAM), entre d’altres.

Etiquetes associades a la notícia

Notícies relacionades