Barcelona acull una jornada sobre el pla de salut mental impulsat per l’Ajuntament i les entitats

06/03/2019 14:41 h

Toni Duarte Blanco

Sota el lema “Ens hem posat la salut mental al cap”, se celebrarà a Barcelona el proper 22 de març la primera jornada del pla de salut mental de la ciutat, organitzada per la Taula de salut mental i per l’Ajuntament de Barcelona. La trobada, que tindrà lloc al Museu d’Història de Barcelona, inclourà una trobada internacional de ciutats compromeses amb el benestar emocional de la ciutadania.

Una de les prioritats de l’Ajuntament és l’abordatge de la salut mental, repte que s’ha concretat amb l’aprovació del Pla de salut mental de Barcelona 2016-2022. De fet, es tracta d’una estratègia compartida amb tota la xarxa d’entitats i organitzacions de la ciutat que treballen des de fa anys aquesta temàtica, i que busca la promoció del benestar emocional i la prevenció i abordatge dels problemes al voltant de la salut mental de la població.

La jornada “Ens hem posat la salut mental al cap” vol ser un espai per compartir la feina feta durant aquests anys de posada en marxa del pla, i per aprofundir en alguns dels temes clau abordats.

En el marc de la jornada també se celebrarà el Cities with Mental Health in Mind (International Workshop), una trobada per promoure l’intercanvi de coneixements i experiències de diverses ciutats sobre el seu compromís i voluntat d’abordar la salut mental en els seus respectius territoris.

*Avís: Aforament complert.

Etiquetes associades a la notícia