Ciutat Meridiana tindrà noves escales mecàniques per comunicar el carrer de les Agudes i l’avinguda dels Rasos de Peguera

Nou Barris tindrà unes escales mecàniques noves a Ciutat Meridiana que comunicaran el carrer de les Agudes i l’avinguda dels Rasos de Peguera i permetran donar resposta a les dificultats d’accessibilitat que hi ha a la zona a causa dels desnivells. A més, s’aprofitarà per reurbanitzar els entorns de les escales amb uns jardins nous

08/10/2019 10:53 h

Districte Nou Barris

Nou Barris ha iniciat les obres de construcció d’unes escales mecàniques noves a Ciutat Meridiana que connectaran el carrer de les Agudes i l’avinguda dels Rasos de Peguera amb l’objectiu de millorar l’accessibilitat i la connectivitat d’aquesta zona salvant el desnivell existent. Es tracta d’un projecte del Pla de barris que disposa d’una inversió de prop de quatre milions d’euros.

Les obres obligaran a retirar 122 arbres i, a partir del 4 de novembre, també provocaran desviacions en el trànsit rodat a conseqüència del tall al carrer de les Agudes, entre l’avinguda dels Rasos de Peguera i els carrers del Pedraforca i de les Agudes. Aquest tall s’aturarà del 20 de desembre al 7 de gener amb motiu de les festes de Nadal, i després es reprendrà fins al febrer. Les línies de bus 62, 76, 83 i N3 també es desviaran.

A més de la instal·lació de les escales mecàniques, també s’urbanitzaran els entorns. Així, es crearan nous itineraris accessibles, que inclouen els passatges d’accés als habitatges, es crearan noves zones de descans amb nou mobiliari urbà i enllumenat i s’arranjaran els espais verds existents amb noves plantacions.

Finalment, es crearà una nova zona de jocs infantils i es renovaran les xarxes de serveis, de reg i de clavegueram. Està previst que les obres s’acabin el juliol del 2020.

Etiquetes associades a la notícia