Torna el concurs de cartells de les Festes de Sant Josep Oriol 2023

04/11/2022 11:59 h

Nicolás Alonso Crozet

Un any més, les Festes de Sant Josep Oriol anuncien el concurs de cartells de la propera edició. Aquestes celebracions es fan pels volts del 23 de març al barri Gòtic i compten amb nombroses activitats.

Els cartells es poden presentar fins al dimarts 10 de gener a la Casa dels Entremesos. El jurat premiarà amb 250€ l’obra guanyadora, que haurà d’incloure elements identificatius del barri o alguns dels seus entremesos. De fet, aquestes figures emblemàtiques esdevenen la imatge de les celebracions: els Gegants petits del Pi, els Gegants grans del Pi, els Gegants infantils del Pi, en Perot lo lladre, el Lleó de Barcelona i la Mulassa de Barcelona.

Aquestes festes es caracteritzen per diferents actes tradicionals que en són singulars: els Atracaments d’en Perot lo lladre, el Retaule de Sant Josep Oriol, l’Emmulassa’t, Bestieses, la Passejada dels Oriols… i les populars monedes de xocolata, que recorden un dels miracles del sant barceloní.

En aquesta edició tan especial, que se celebrarà del 18 al 26 de març de 2023, la festa comptarà amb nombrosos convidats i

Podeu consultar les bases aquí.

Notícies relacionades