Tot el que cal saber de la preinscripció escolar curs 2019-2020

Sessions informatives sobre la preinscripció escolar per al curs 2019-2020 a Gràcia. Dilluns 25 i 28 de febrer per a l'Educació Infantil i primària, i 26 de febrer per a l'ESO

20/02/2019 10:17 h

Districte Gràcia

S’apropa la preinscripció escolar per al curs 2019-2020. Enguany serà del 29 de març al 9 d’abril, en el cas d’aquells nens i nenes que es matriculin per primera vegada en educació infantil de segon cicle, educació primària i educació secundària obligatòria.

És per això, doncs, que des de la comunitat educativa de cada barri ja estan a punt per fer equip amb les famílies amb fills o filles que el curs que ve iniciaran P3, l’educació secundària o bé canviaran de centre.

En aquest sentit, trobareu d’entrada les sessions informatives perquè no se us escapi res d’aquest tràmit imprescindible per escolaritzar els infants. A Gràcia us oferim les següents sessions, dues per l’alumnat que ha de començar P3:

  • Dilluns 25 de febrer, de  les 17,30 a 20 h, a l’auditori de la Biblioteca Jaume Fuster  (pl. de Lesseps, 20-22)
  • Dijous 28 de febrer, de les 17,30 a les 20h  h, a l’Espai Jove La Fontana (Gran de Gràcia, 190-192).  En aquesta sessió s’ofereix servei d’acollida infantil en el mateix espai.

I una sessió per a l’alumnat que fa el pas de primària a  l’ESO

  • Dimarts 26 de febrer, de 17.30 h, a 20h a la sala de Plens de la Seu del Districte (Plaça de la Vila de Gràcia, 2)

Recordeu que la preinscripció escolar és un tràmit imprescindible per ser admès per primera vegada en un centre sostingut amb fons públics, i també quan es vol canviar de centre.

A banda de les sessions informatives, les escoles i altres centres educatius acostumen a organitzar jornades de portes obertes. podeu consultar  el web edubcn.cat on  teniu el calendari, informació sobre els centres etc…

D’altra banda, en el fulletó annex  trobareu tota la relació de centres educatius de Gràcia així com la relació d’altres equipaments de la xarxa educativa que poden ser d’interès per a totes les famílies.