Troba totes les fites amb un mapa i una brúixola!

13/02/2018 11:58 h

Institut Barcelona Esports

El cap de setmana del 17 i 18 de febrer, a partir de les 10.00 h, se celebra a l’Anella Olímpica i al Barri de la Ribera el 12è Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de Curses d’orientació. Enguany, a més, les curses formen part de la Mediterranean Open Championship Orienteering Tour.

La competició consisteix en la realització de deu curses d’orientació i la suma dels temps de cursa dels dos dies donarà el guanyador. Cal tenir en compte que han de trobar totes les fites (balises de color taronja i blanc) en el seu circuit amb l’ajuda d’un mapa i una brúixola, sinó és així quedaran fora de la competició. Està previst que hi participin 450 persones, 250 homes i 200 dones. El lliurament de premis es farà a les 13:30h del diumenge 18 de febrer a l’IES Jaume Balmes del carrer Pau Claris, 121.

El TICB d’Orientació va néixer com una competició per equips en la qual es convidaven un parell de seleccions internacionals de màxim nivell, com a marc d’entrenament i millora tècnica de les seleccions catalanes sènior i júnior. Enguany, ja a la 12a edició, preparem un esdeveniment obert a tothom.

Etiquetes associades a la notícia