Un nou espai lúdic amb jocs d’aigua obrirà aquest estiu al parc de Joan Miró

Aquest estiu obrirà un nou espai amb jocs aquàtics per a nens i nenes de 0 a 12 anys al parc de Joan Miró, al barri de la Nova Esquerra de l’Eixample. L’àrea d’esbarjo d’ús familiar substituirà la platja de l’Eixample, que fins ara s’habilitava als jardins de la Torre de les Aigües.

01/04/2019 16:31 h

Ajuntament de Barcelona

L’espai, ubicat al carrer d’Aragó, 2, estarà distribuït en diferents zones amb jocs per a nens i nenes de 0 a 12 anys i disposarà de personal per dinamitzar les activitats.

  • Zona d’estada
  • Jocs d’aigua
  • Circuits d’aigua
  • Lliscadors
  • Aspersors

L’àrea lúdica obrirà tots els dies entre el 25 de juny i el 6 de setembre des de les deu del matí fins a les vuit de la tarda. La capacitat serà d’un màxim de 120 persones alhora (60 infants amb un acompanyant) i l’estada màxima al recinte serà de dues hores.

L’entrada serà gratuïta per als menors d’un any i per a les persones més grans de 65 anys o usuàries de la Targeta Rosa. L’entrada individual costarà 1,80 euros i hi haurà preu reduït per a grups i famílies nombroses.

Esbarjo i descans veïnal

El nou espai lúdic substitueix la platja de l’Eixample, que s’obria cada estiu als jardins de la Torre de les Aigües, després que la concessió s’hagi acabat.

A més, el canvi permetrà adequar l’ús de l’àrea d’esbarjo a la normativa de contaminació acústica i garantir el descans del veïnat.

Etiquetes associades a la notícia

Notícies relacionades