Un projecte contra la soledat no desitjada guanya el premi Rector Gabriel Ferraté

El premi Rector Gabriel Ferraté, convocat amb el lema “Com pot ajudar la tecnologia les persones que se senten soles?”, plantejava el repte d’aportar solucions tecnològiques contra la soledat no volguda.

09/07/2021 15:54 h

Ajuntament de Barcelona

El projecte Red Maze ha estat el guanyador d’aquesta primera edició del premi Rector Gabriel Ferraté amb una multiplataforma digital i analògica que promou l’ajuda mútua, la relació i la col·laboració intergeneracional a través d’una xarxa comunitària.

Red Maze ofereix una solució a la integració intergeneracional que té present la bretxa digital que pot afectar determinats grups socials i d’edat i dissenya un producte fonamentat en l’evidència científica factible econòmicament i tecnològicament.

El premi s’ha adreçat als alumnes i exalumnes de la Universitat Politècnica de Catalunya i la Universitat Oberta de Catalunya, que han proposat solucions creatives al repte per analitzar les necessitats de les persones, definir el problema, cercar idees per solucionar-lo i prototipar la millor solució.

Etiquetes associades a la notícia