Visitem el parc central de neteja d’Urbaser amb l'Aula Ambiental

Vols conèixer quins dispositius es fan servir per mantenir neta la ciutat? Divendres 16 de febrer, de 10 a 12 hores, l’Aula Ambiental del Districte organitza una visita al Parc Central de Neteja d’Urbaser.

08/02/2018 15:04 h

Districte Sant Andreu

Anirem al barri de Bon Pastor per acostar-nos al funcionament de la neteja i la gestió de residus a la nostra ciutat. El parc de neteja d’URBASER és un gran centre logístic on es gestionen els diferents vehicles i dispositius de neteja de la ciutat, coneixerem quins són i com funcionen.

A més, aquests serveis incorporen criteris de qualitat i sostenibilitat que també descobrirem amb la visita com per exemple l’estalvi d’aigua potable, la utilització de combustibles alternatius, la depuració d’aigües i l’ús de vehicles elèctrics.

Totes les activitats que realitzem a l’Aula Ambiental són gratuïtes però requereixen inscripció prèvia. Si t’interessa aquesta activitat no dubtis a escriure’ns a santandreuambiental@bcn.cat o truca’ns al 936242698 dimarts, dimecres i divendres d’11 a 14 h i dimarts i dijous de 16.30 a 19.30 h.

T’hi esperem!