Barcelona, tercera capital mundial de l’esport

21/12/2015 11:42 h

Ajuntament de Barcelona

La capital catalana només és superada per Londres i Lausana en el rànquing “2015 Sports City Poll”, que s’elabora a partir d’una selecció de 50 ciutats que destaquen perquè són les seus d’esdeveniments esportius com els jocs olímpics o altres competicions esportives.

La comissionada d’Esports, Marta Carranza, ha declarat: “Hem de valorar molt positivament que Barcelona sigui reconeguda per la seva oferta esportiva estable i de proximitat, de gran pes específic internacional i de solvència organitzativa contrastada.”

Aquest any Barcelona ha estat la seu d’esdeveniments esportius com l’ISU Gran Prix o la Final Six de waterpolo, però des de l’Àrea d’Esports també es destaca la promoció de la pràctica esportiva i la xarxa de clubs, d’entitats i instal·lacions existents com una de les claus de l’èxit de Barcelona.

El rànquing “2015 Sports City Poll” s’elabora anualment amb un selecció de les 50 ciutats que destaquen per l’organització de grans esdeveniments esportius, i l’elabora Around the Rings en col·laboració amb TSE Consulting. Es fa a partir del vot de 100 líders d’opinió en l’àmbit esportiu, juntament amb una petita representació de vot popular.

Further information