Cap infant sense estiu amb els casals municipals d’agost

Ja han començat els casals d’estiu municipals d’agost, una iniciativa de lleure educatiu gratuït i de qualitat que té com a objectiu oferir una proposta als infants d’entre 6 i 12 anys de famílies amb dificultats econòmiques i de conciliació, per gaudir del temps de vacances al seu barri aquest mes, període en què l’oferta de casals és pràcticament nul·la. La inscripció és gratuïta per a les famílies i també inclou el dinar. En total, s’han ofert 1.300 places que han quedat exhaurides.

01/08/2023 13:13 h

Ajuntament de Barcelona

Duraran fins al 25 d’agost, amb una dedicació de fins a sis hores diàries de dilluns a divendres, distribuïts en torns de 15 dies. Cada casal preveu una sortida setmanal fora de l’entorn immediat on es desenvolupa. Alhora es garanteix disposar d’un dia de piscina o d’una sortida a un espai natural proper per a cada torn. Els casals també disposen de vetlladores extres per poder atendre infants amb necessitats especials.

El projecte té lloc a dotze barris de la ciutat: el Besòs i el Maresme, la Verneda i la Pau, el Carmel, Sant Genís dels Agudells, Baró de Viver, el Bon Pastor, Zona Nord, Roquetes-Verdum, la Trinitat Nova, la Trinitat Vella, la Marina i el Raval – Gòtic.

Els casals estan formats per l’oferta del projecte Baobab i pels casals basats en el desenvolupament emocional dels infants, tots ells impulsats pel Pla de Barris conjuntament amb la Direcció d’Educació de l’Àrea de Cultura, Educació, Ciència i Comunitat. Per poder portar-los a terme, entre l’Ajuntament i el Pla de Barris hi han destinat més de 450.000 euros.

Further information

Tags associated with the news item