Museus i Programació

Dissabte, 14 de maig de 2022

Museu d’Història de Catalunya

Pl. Pau Vila, 3. 08039 Barcelona

Tel.: 932 254 700

mhcat.cat

EXPOSICIONS

La memòria d’un país”

El museu mostra a l’exposició permanent la història mil·lenària dels homes i dones que han viscut a les terres que avui coneixem amb el nom de Catalunya. Endinseu-vos en un viatge fascinant per la història i la cultura catalanes des de la prehistòria fins avui, amb un relat històric renovat i actualitzat en clau social. A més, aquest any s’ha reformat la sala del segle XIX.

Servei de mediació cultural: per resoldre dubtes i conèixer més coses de l’exposició, consulteu amb l’equip educatiu identificat amb una armilla vermella.

 

Els Català, fotògrafs d’un segle”

Aprofondiu en el llegat ingent de Pere Català i Pic, Francesc Català-Roca i Pere Català i Roca, tres fotògrafs d’una mateixa nissaga, màxims exponents de la fotografia a Catalunya. Les seves imatges no només són testimoni dels moviments i corrents artístics i culturals del segle XX, sinó que formen part de la iconografia del nostre país.

 

ACTIVITATS

De 19.00 a 21.00 h

Taller de construcció amb fustes Kapla

Taller d’arquitectura basat en un joc de construcció de peces de fusta que utilitza tauletes de mida petita en equilibri.

Durada: 4 h

 

De 19.00 a 23.00 h

Visites guiades a “Els Català, fotògrafs d’un segle”

Itinerari a càrrec de l’equip educatiu del museu. Recorrerem la història de la societat catalana del segle XX a través de la mirada fotogràfica de la nissaga Català.

Cada hora.

Durada: 1 h

 

COM S’HI ARRIBA

Metro: L4 (Barceloneta).

Bus: 39, 45, 51, 59, 120, D20, H14, V13, V15 i V17.

Renfe: Estació de França.

Bicing: estació de pl. Pau Vila.

Llista de punts que es mostren al mapa