Dialogar

2022

Artistes

Hashtags
#dialogar
#voices
#Interactiveexperience

Casa de les Lletres

C. Sancho de Àvila, 135

Autor:
Raúl Goñi

Dialogar” és una instal·lació que convida les persones a reflexionar sobre la importància del diàleg per resoldre les nostres diferències o per generar debat i reflexió. Dialogar és una metàfora sobre la importància de totes les veus per a una societat més equilibrada i atenta.

L’obra està formada per dues llengües inflables que reposen sobre l'edifici de la Casa de les Lletres i que s'il·luminen en funció del nombre de persones que hi ha a la plaça. Com més gent s’hi reuneix, més s’il·luminen.

Raúl Goñi

Navarrès, dissenyador gràfic, director d'art, docent i investigador, en aquest ordre, Raúl Goñi Fernández (Pamplona, ​​1979), és un dissenyador transdisciplinari que va estudiar disseny gràfic a Pamplona i Barcelona. El 2007 va inaugurar el seu primer estudi, Inclusive Studio, des del qual projecta intervencions en entorns naturals per canviar “la mirada ocular centrista per una altra de multisensorial que permeti conèixer el territori des d'una altra perspectiva”.

El 2010 va inaugurar el seu estudi especialitzat en identitat i comunicació, i des d’aleshores combina la seva activitat artística amb l'organització del festival La Festa del Grafisme i Taller de la Festa, a Portbou. Des d'aquesta plataforma, el 2016 va inaugurar els design workshops, una sèrie de tallers internacionals que exploren els límits del disseny amb la resta de disciplines de la creació, la música, l'art, la gastronomia, la dansa, la poesia i la literatura.