Representants de diferents mercats de la ciutat oferiran els seus productes

Un any més, el producte de qualitat tornarà a ser el protagonista de la fira. I els comerciants i les comerciantes dels mercats aconsellaran a la ciutadania en salut i alimentació des dels comerços, on es podrà comprar productes frescos de les diferents denominacions: fruites i verdures, llegums, especialitats, xarcuteria, olives, pesca salada, peix i carn.

Per tal de facilitar la venda i el consum de productes frescos com la carn, el peix i les verdures s’habilitarà un punt de barbacoes preparades per cuinar al moment l’aliment comprat.

Mercat de Santa Caterina

Cuinats Josep

3a generació en la elaboració de llegums cuits i amb la venda de fruits secs. Ara especialtzats amb diferents tipus de menjar cuinat.

Torres, Olives i Conserves

Som una petita empresa familiar dedicada a la venda a l'engròs i al detall d'olives adobats i productes gurmet. A la parada l’intentem reinventar i provar sabors nous que atrapin els joves i en general i reivindicar l'aperitiu, un àpat que cada cop té més adeptes. El producte estrella de la casa, les ‘banderilles’, s’han posat de moda, però les nostres tenen els 5 sentits posats: per la matèria primera, i per la presentació. El producte és bo i les coses fetes amb amor sempre surten bé.

Mercat de Felip II

Carnisseria Gallifa

Som una carnisseria amb més de 50 anys de tradició, al capdavant amb la 3a tercera generació i portem al sector la millor qualitat en vedella al mercat, la vedella ANGUS, criada a territori català i treballant artesanalment tot el producte des de la canal a tot tipus d’elaborats innovadors.

Mercat de Sant Gervasi

Only Granel

Fruits secs. llegums. olives, truites, fuet, formatge

Mercat del Ninot

Ca la Rat

Gran varietat d’olives i conserves, productes gourmet. Negoci familiar des de 1933.

De Cruz Morales

Som un equip de 15 persones entregades a la venta del producte càrnic en totes les seves vessants . Conservant el benestar animal . Treballem amb les marques mes selectes de carn a nivell mundial , com Grup Norteños, Cárnicas LyO , que estan considerades com les millors empreses en el sector de carn madurada . La nostra especialitat son les maduracions “Dry Aged“ en vaca i bou . També la nostra proposta es basa en el caràcter artesà del nostre passat , amb les tècniques actuals , però mai perdent aquest caràcter perquè el producte sigui natural y saludable . Destaquem també , per tota la nostra oferta en elaborats de qualitat .

Mercat de la Mercè

Mercat de la Boqueria

Olives Francesc

Parada en Mercat de la Boqueria de olives, conserves, olis, vinagres , espècies i delicatessen. Som una empresa familiar tercera generació, intentem seleccionar producte exclusiu al mercat i tenir lo que demana el client, ens agrada molt participar en tot lo que demanar el mercat.

Soley Ecoriginal

Soley és una parada de productes alimentaris del mercat de la Boqueria amb una llarga tradició que es remunta a l'any 1864, quan es va iniciar un negoci de venda de fruites i verdures fresques al mercat més emblemàtic de Barcelona.
Actualment, Soley ofereix fruites i hortalisses de procedència internacional i local, delicatessen i tot tipus de fantasies alimentàries tant a la parada del mercat de la Boqueria com a la seva botiga online.
Avui continua sent un negoci familiar regentat per Eduardo Soley amb la seva dona Maria i els seus fills Jaume i Àngels.

Mercat de Provençals

Soler Capella Carnissers

Venda de carn de poltre, xai i cabrit. Especialitzats en croquetes, hamburgueses, canelons i menjar preparat de carn de poltre

Mercat de Provençals, parada 17-18-38-39

Telèfon 933053654

Whatsapp 640917845

Mail solercapella2@gmail.com

Fruits secs i llegums Villalba

Botiga especialitzada en un àmplia selecció de fruita seca i llegums de màxima qualitat.

Mercat de Santa Caterina

Pesca Salada Rosa&Marina

En el nostre establiment trobareu productes de primera qualitat, sobretot Bacallà d'Islàndia, conserves i olis tots ells de AOP i olives de diferents sabors i origen. A més, hem afegit les nostres propostes de menjar per emportar fetes diàriament a la nostra cuina.

Mercat de Sants

Leyva Peixaters

Peix i marisc al detall

Mercat de Sants, establiments interiors 63 i 64

Telèfon 932508317

Mail info@leyvapeixaters.com

Web www.leyvapeixaters.com

Mercat de la Concepció

Fruites Germans Cuevas

Mes de 20 anys de 4° generacio de fruites,verdures y bolets

L’especialitat dels mercats no alimentaris estarà representada amb el Mercat dels Encants - Fira de Bellcaire.

Productors de proximitat

Un any més, la Fira compta amb el tret diferencial dels mercats i dels productes que s’hi troben. Per evidenciar-ho, Mercat de Mercats 2023 torna a tenir l’espai “Productors i artesans de Catalunya”, on diferents denominacions agroalimentàries catalanes mostraran les seves bondats. Entre d’altres, enguany s’hi trobaran:

● Can Gaburra. Embotit artesà de la Garrotxa d'elaboració pròpia.
● Postres Masgrau. Empresa familiar de Sant Vicenç de Torelló dedicada a l’elaboració de postres artesanals com flams, cremes i pastís de formatge.
● Artesans de l’Abel. Embotits artesans de la Garrotxa. Té el premi a la millor llonganissa de l’any de la fira del Porc i la Cervesa de Manlleu.
● Formatges Monbrú. Empresa familiar del Moianès especialitzada en l’elaboració de formatges artesans de tota classe (de cabra, de búfala, d’ovella…).