None

Llibres. La fotògrafa Ana Sánchez i l’historiador Xavier Domènech recuperen una altra memòria de Barcelona en temps de guerra amb imatges inèdites.

La fotògrafa Ana Sánchez i l’historiador Xavier Domènech recuperen una altra memòria de Barcelona en temps de guerra amb imatges inèdites de la xarxa de refugis antiaeris que, entre el 1937 i el 1939, va salvar milers de vides. A la mateixa ciutat que va esdevenir camp de proves per a la Segona Guerra Mundial també va germinar una nova manera de resistir al subsol.

L'exposició itinerant "1.322. Refugis antiaeris de Barcelona" es va mostrar a La Model de març a juliol del 2023. Darrerament s'ha exposat a la UAB i, actualment, Ana Sánchez i Xavier Domènech la recuperen a La Sedeta per afegir-hi imatges inèdites.

Inauguració: dilluns 6 de maig, a les 19.00 hores.

Horaris

Exposició fotogràfica d’Anna Sánchez.

A la mateixa ciutat que va esdevenir camp de proves per a la Segona Guerra Mundial, també hi va germinar una nova manera de resistir al subsol. La fotògrafa Ana Sánchez i l’historiador Xavier Domènech recuperen una altra memòria de Barcelona en temps de guerra amb imatges inèdites de la xarxa de refugis antiaeris que, entre el 1937 i el 1939, salvaria milers de vides.

Inauguració dilluns 6 de maig a les 19 h.

Centre Cívic La Sedeta

Adreça:
Carrer de Sicília, 321
Districte:
Gràcia
Barri:
el Camp d'en Grassot i Gràcia Nova
Població:
Barcelona

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per estar informat de les novetats de Barcelona Metròpolis