Orgull de barri

Sota el lema “Orgull de barri”, la ciutat ofereix un ampli programa d’activitats i propostes artístiques de proximitat, intergeneracional, transfeminista i interseccional. 

Orgull de barri

Un orgull que arriba als barris i districtes en forma de concerts, exposicions, contacontes, xerrades o projeccions de documentals, entre moltes altres propostes, adreçades a un públic adult, infantil o familiar.

La programació ha estat impulsada pel Centre LGTBI de Barcelona, gestionat per la Plataforma d’Entitats LGTBI de Catalunya, així com pels centres cívics, les biblioteques i els equipaments dels diferents barris dels districtes, que durant tot l’any treballen per reivindicar els drets LGTBI i visibilitzar la pluralitat de les realitats i mirades dels col·lectius LGTBI.

Us destaquem algunes de les activitats més significatives i, alhora, us convidem a consultar tota la programació. Ben segur que trobareu alguna proposta que sigui del vostre interès a prop de casa.

Totes les activitats

Troba totes les activitats que es fan als centres cívics, biblioteques i espais de cada districte

Ciutat vella

Les Corts

Horta - Guinardó

Eixample

Sarrià - Sant Gervasi

Sant Andreu

Sants - Montjuïc

Gràcia

Sant MartÍ

Nou Barris

Tota la ciutat

Curadores

Persones de referència en els seus àmbits de coneixement que han dissenyat el programa d’activitats de l’Orgullosa. Coneix-les!

Sarai G. Cumplido
Artista i comissària

Va estudiar un grau de Cinema i Mitjans Audiovisuals. És investigadora cultural i cofundadora de DU-DA. Actualment combina la producció de projectes de l’àmbit cultural amb el comissariat independent. Els seus projectes estan marcats per la necessitat de donar veu a coneixements no hegemònics i pel fet d’activar especulacions sobre noves maneres de cohabitar i cuidar-nos.

Esther Marquina
Tècnica i programadora musical

La seva trajectòria professional s’ha centrat en l’estudi del so. Formada en aquesta disciplina, ha adquirit habilitats i coneixements sòlids en aquest camp. Des de fa més de deu anys, exerceix com a programadora musical, i ha combinat aquesta faceta amb projectes cinematogràfics.