14a Edició del Festival d’Art Jove


 

El Festival d’Art Jove de Ciutat Vella presenta la 14a edició que tindrà lloc el 10 de maig de 2024 al Claustre del Centre Cívic Convent Sant Agustí! 

 

Organitza: Franja Convent, l’Espai Jove Palau Alòs i el Casal Jove Atles. 

 

QUÈ ÉS EL FAJ? 

 

El Festival d’Art Jove és un festival adreçat a joves d’entre 12 i 22 anys vinculats a Ciutat Vella que estiguin interessats a mostrar i compartir la seva proposta artística. 

 

El FAJ està obert a qualsevol persona jove vinculada a Ciutat Vella, que li agradi l’art i, sobretot, que tingui moltes ganes de participar! No és un requisit que els joves i les joves que es presenten disposin d’una formació o carrera professional. 

 

Podeu presentar una proposta individual o col·lectiva en qualsevol disciplina artística dins de les categories del festival: ESCÈNICA, VISUAL i MUSICAL. 

 

El dia del FAJ un jurat valorarà les diferents propostes per a seleccionar els guanyadors i/o guanyadores per cada categoria obtenint el premi corresponent. Hi ha quatre premis: un per categoria i el premi del públic que es votarà el dia de la mostra! 

 

Si dubteu, no esteu segurs de si podeu presentar-vos o us posa nerviosos el fet de pujar a un escenari…no us preocupeu perquè el 3 de maig es farà una trobada previa a la mostra, on s’espera que totes les participants assistiu, us doneu a conèixer i pogueu resoldre dubtes amb els diferents organitzadors d’aquesta edició: Franja Convent, l’Espai Jove Palau Alòs i el Casal Jove Atles! 

 


BASES FAJ

INSCRIPCIONS


 

  • ANY: 2024
image description
GRatis Arrow right