ADONA’T 8M 2024

 


 

Aquest any, amb motiu del Dia Internacional de la Dona, us presentem el Cicle “aDONA’t”. Aquesta iniciativa pretén motivar i donar veu als joves, fomentant la reivindicació de la igualtat de gènere, l’erradicació de violències i la visibilització del col·lectiu LGTBIQ+.

 


 

Aquest any constarà de les següents activitats:

 

De l’1 al 31 de març – Exposició La força de l’ecofeminisme a càrrec d’Aula Ambiental

 

L’exposició “La força de l’ecofeminisme” ofereix l’oportunitat de conèixer l’ecofeminisme i algunes de les seves referents i inspiradores.

 

Dissabte 2 de març – Sortida al Caixaforum: Venerades i temudes: El poder femení a l’art i les creences

 

Una visita a l’exposició que destaca les múltiples cares del poder femení, explorant figures venerades i temudes que han influït en la vida de les persones al llarg del temps.

 

Dilluns 4 de març – Tastet d’autodefensa física i cura emocional (no mixte) – Joves de Ciutat Vella

 

Un espai de confiança per treballar la identificació de violències i estratègies d’autodefensa bàsiques. A través d’exercicis corporals i emocionals, les dones exploraran l’empoderament personal i col·lectiu.

 

Dimarts 5 de març a les 18h – Taller de sensibilització “Música per la igualtat”

 

Analitzarem música actual amb perspectiva de gènere per comprendre els missatges que transmeten sobre les dones, els homes, la masculinitat, la feminitat i les relacions.

 

Dissabte 9 de març de 18h a 21h – FemHipH♀p: Podcast i Espectacle en directe per visibilitzar a la dona en la cultura urbana

 

Un esdeveniment que destaca la importància de la dona en la escena hip-hop, amb una primera hora de podcast explorant veus femenines i una segona part amb espectacles en directe d’artistes destacades.

 

Diumenge 10 de març a les 20h – Obra de teatre Elles només volien volar a càrrec de Cia. Elles

 

L’obra pren com a fil conductor la figura de la Violeta, explorant temes com la pressió estètica, la rivalitat entre dones i la por a tornar soles quan tot és fosc.

 

Dissabte 23 de març a les 17 h – Bomba puertorriqueña: Batey i conversa a càrrec de Caminando en Yubá

 

Amb la historiadora María Irizarry, es commemoren els 150 anys d’abolició de l’esclavitud a Puerto Rico amb una trobada comunitària per ballar, tocar i cantar juntes, explorant les pràctiques musico-dansants afrodiasporiques.

 

Trobareu més informació i inscripcions clicant al títol de l’activitat que us interessi.

 

  • HORARI: Del 25 de febrer al 23 de març
  • ANY: 2024
image description