FESTA MAJOR – Performance nòmada

El col·lectiu artístic Laboratory of Rooted Imagination presenta la peça resultant d’una investigació que han estat treballant com a col·lectiu resident a LA INCUBADORA de l’Espai Jove Palau Alòs!

La Performance Nòmada” vol fer visibles les estructures de poder invisibles que hi ha a Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera. La peça tracta temes de justícia ambiental urbana, drets d’habitatge, gentrificació, turisme i imaginaris utòpics de ciutats verdes. L’objectiu és crear una actuació participativa on el públic esdevingui també intèrpret. Amb això, volem visibilitzar les injustícies urbanístiques de la zona, i provocar un qüestionament entre els públics amb el seu propi posicionament dins del barri. A més, la peça planteja una crítica a la mercantilització i el consumisme que han prevalgut a les ciutats destruint a les comunitats mitjançant el seu desenvolupament desigual. La performance nòmada està inspirada en una residència artística a la qual va assistir el nostre col·lectiu a Andalusia i que tractava temes d’escassetat d’aigua i descolonialitat.

No cal que t’inscriguis, vine directament a participar el pròxim divendres 30 de juny a les 20 h a l’Espai Jove Palau Alòs i en finalitzar podrem compartir com hem viscut l’experiència!

La performance nòmada és una activitat itinerant i participativa que forma part del programa d’enguany d’activitats de la Festa Major del Casc Antic. Per participar cal portar auriculars.

  • HORARI: Divendres 30 de juny a les 20 h
  • ANY: 2023
image description
Gratis Arrow right