Renova la Roba 2022

Tornem a tenir un Renova la Roba Jove presencial!!

Renova la teva roba jove és una xarxa d’intercanvi de la roba que ja no fem servir, però que està en bon estat, i que promou el consum responsable, la prevenció de residus i la sostenibilitat entre les persones joves, de 12 a 35 anys a través de l’intercanvi de roba. Aquesta iniciativa té lloc no només al Palau, sinó també a altres entitats i equipaments de joves de la ciutat.

El projecte, que s’inclou dins la xarxa d’intercanvi Renova, té l’objectiu de promoure la sensibilització envers la construcció d’un món més sostenible i què millor que començar prenent consciència sobre la quantitat de roba que tenim, l’ús que en fem i la nova vida que pot tenir en mans d’altres persones.

Si tens roba a l’armari que no fas servir i està en bon estat, porta-la al Palau del 2 al 20 de maig, et donarem uns tiquets i amb ells podràs obtenir peces de roba dels armaris d’altres participants.

Consulta els diversos espais i dates de l’intercanvi, així com les activitats complementàries. Nosaltres tindrem una performance i una obra de teatre de les que aviat et parlarem!

Més informació clicant aquí

  • INICI: 2 de maig a l'11 de juny
  • DURADA: Recollida del 2 al 20 de maig
  • HORARI: De dillins a divendres de 10h a 14h i de 17h a 21h
image description
Arrow right RESERVA