Vés al contingut

Com s’hi pot participar

Share

CULTUROPOLIS és un esdeveniment obert a tota la ciutadania interessada o interpel·lada pels drets culturals. Es pot participar a les Jornades de les maneres següents:

Dona accés a totes les activitats programades dins de CULTUROPOLIS fins a completar l’aforament. La inscripció és gratuïta.

Inscripcions tancades

Dirigit a persones i col·lectius que investiguen sobre els drets culturals, tant en l’àmbit acadèmic (universitats, centres de recerca, etcètera) com en organitzacions i entitats comunitàries i privades (associacions, cooperatives, fundacions, entre altres). Les recerques seleccionades formaran part de la programació de CULTUROPOLIS.

Procés tancat

Dirigit a projectes locals, nacionals o internacionals que treballen en l'àmbit general dels drets culturals, i específicament en la intersecció dels drets d'accés i participació en la vida cultural, la creació artística, la sostenibilitat, les diversitats, la participació i les comunitats i els entorns digitals. Els projectes seleccionats formaran part de la programació de CULTUROPOLIS.

Procés tancat