Notícies

Inici » Notícies

Ciència de proximitat

El coneixement científic no es restringeix als laboratoris. El medi ambient, la salut, la tecnologia i la recerca també compten amb altres escenaris i actors: els barris, les escoles, els espais verds, els equipaments. Estigues al dia de l’actualitat científica de proximitat, d’allò que passa a prop teu i no et pots perdre.

E.g., 08/12/2021
E.g., 08/12/2021

La UNESCO presenta la 3a Conferència Mundial d'Educació Superior

29 novembre 2021

Universitats. Diverses personalitats, entre elles l'alcaldessa Ada Colau, han donat a conèixer les claus d'aquesta trobada internacional que tindrà lloc el maig vinent a Barcelona.

Llegir més

Les Corts acull l’exposició itinerant sobre alimentació sostenible

26 novembre 2021

Es podrà visitar a la Gran Via de Carles III amb travessera de les Corts del 29 de novembre al 5 de desembre.

Llegir més

D'una economia lineal a una economia circular

26 novembre 2021

L’Aula Ambiental del districte de Sant Andreu, ens parla d’economia circular i de les eines que tenim a l’abast per promoure-la!

Llegir més

Per una ètica del consum

26 novembre 2021

L’Aula Ambiental del districte de Sant Andreu, ens fa una aproximació a l’ètica del consum en un món globalitzat, basat en llibre d’Adela Cortina “Por una ética del consumo”.

Llegir més

Arriba la nova temporada de Technovation Girls. Aquest edició a partir dels 8 anys!

26 novembre 2021

Technovation Girls. Connecta’t amb la teva família i descobreix aquest concurs internacional de tecnologia i emprenedoria, adreçat a noies entre 8 i 18 anys.

Llegir més

Arrenca el BCN Health Booster amb onze projectes empresarials d’innovació en salut

24 novembre 2021

Ciència. Les empreses seleccionades, totes elles innovadores i d’alt impacte social, participaran en un nou programa de creixement empresarial i tindran accés bonificat al nou laboratori del Parc Científic de Barcelona. 

Llegir més

Nou servei d’atenció al talent internacional que vol residir a la ciutat

22 novembre 2021

Promoció de ciutat. Un equip expert i facilitador s’encarregarà, de manera personalitzada, d’atendre les persones que sol·licitin aquest servei per a diversos tràmits.

Llegir més

La dra. Dolors Aleu Riera tindrà una placa a la casa on va viure

22 novembre 2021

L’Ajuntament de Barcelona ha organitzat, en el marc de les activitats del 25N, l’acte de descoberta de placa de la dra. Dolors Aleu Riera, primera dona llicenciada en medicina de l’estat espanyol.

Llegir més

Nou laboratori d’indústries creatives a Palo Alto

18 novembre 2021

Indústries creatives. Serà un espai per fomentar el creixement de les empreses del sector, especialment les vinculades a l’audiovisual i les noves tecnologies de llum i so.

Llegir més

Pàgines