Notícies

Inici » Notícies

Ciència de proximitat

El coneixement científic no es restringeix als laboratoris. El medi ambient, la salut, la tecnologia i la recerca també compten amb altres escenaris i actors: els barris, les escoles, els espais verds, els equipaments. Estigues al dia de l’actualitat científica de proximitat, d’allò que passa a prop teu i no et pots perdre.

E.g., 11/04/2021
E.g., 11/04/2021

El llegat de Julio Muñoz Ramonet es convertirà en un centre de cultura, art i ciència

01 abril 2021

Ciència i art. L’Ajuntament ha habilitat un pressupost d’1,8 M€ per engegar el pla funcional per fer d’aquests edificis un equipament multidisciplinari obert a la ciutadania.

Llegir més

El paisatge històric de Montjuïc, al descobert

30 març 2021

Cultura. Un llibre documenta les traces d’antics camins i pedreres de Montjuïc, tot reconstruint la muntanya de tres èpoques diferents: la romana, la tardoromana i la medieval.

Llegir més

'Amioceanogurumi': tècnica japonesa al Centre Cívic Vil·la Urània

30 març 2021

cultura. Del 6 d'abril al 31 de maig, podràs conèixer més el fons marí a través del ganxet.

Llegir més

Tapes arqueològiques als restaurants del Poble-sec

29 març 2021

Montjuïc. Del 28 de març al 28 d'abril, una desena de restaurants del Poble-sec ofereixen tapes inspirades en altres èpoques, en les quals pots aprofundir al Museu d'Arqueologia de Catalunya.

Llegir més
Òscar Giralt

Barcelona, esclat de vida

26 març 2021

Biodiversitat. Ja és aquí el nou cicle d’activitats de la Fàbrica del Sol, centrat en el verd i la biodiversitat de la ciutat.

Llegir més

El repte de l'alimentació saludable, al Besòs i el Maresme

25 març 2021

Salut. La campanya Cuinem Barri promou el menjar saludable i impulsa les compres de proximitat a les botigues del barri. Et sumes al repte?

Llegir més
Imatge de la recollida de premis.

Premi per l’hort urbà de La Fontana als Premis Vila de Gràcia 2019

25 març 2021

Les entitats ACIDH i ATRA guanyen el premi a la millor acció en defensa de la sostenibilitat i el medi ambient per la seva gestió de l’hort urbà de La Fontana del projecte #HortAlTerrat.

Llegir més

Menú de les Estacions: per menjar de temporada, fomentar l’economia local i cuidar el planeta

25 març 2021

Es tracta d’una iniciativa de la capital mundial de l’alimentació sostenible 2021 per canviar els hàbits i el model alimentari de la ciutat.

Llegir més

10è aniversari de l'arribada del Museu de Ciències a Sant Martí

24 març 2021

Cultura. L’equipament celebra que fa deu anys que va arribar al Fòrum amb una jornada de portes obertes dissabte 27 de març, la inauguració d’una rèplica del Gabinet de curiositats de la família Salvador i altres sorpreses.

Llegir més

Pàgines