Aquest lloc web fa servir cookies pròpies i de tercers per millorar l’experiència de navegació, i oferir continguts i serveis d’interès.

En continuar la navegació entenem que s’accepta la nostra política de cookies.

Tornar

Imatge d'una escena de la peça És només un dia, fotografiada per Susana Paiva

Nova programació a La Capella

L’activitat del curs que ve s’articula a l’entorn de la convocatòria de Barcelona Producció i els programes Concèntric, Escoles de context i Mediació.

El director del Centre d’Art La Capella, David Armengol, ha presentat la nova programació per al curs 2022-2023 acompanyat del jurat de Barcelona Producció Marc Vives i de Jara Rocha, membre de les Escoles de context.

L’activitat s’enceta amb tres espectacles dins del cicle d’Arts en viu: La mondonga, de Carolina Olivares (el 28 de setembre a les 20 h); Utopia i esclavatge, d’Eduard Escoffet (el dia 29 a les 18, les 19 i les 20 h), i És només un dia, de Carolina Campos i Márcia Lança (el dia 30, de 16 a 00 h).

Les primeres exposicions individuals obriran portes l’11 d’octubre a l’Espai Capella i l’Espai Rampa, respectivament. Es tracta de Otra luz cegadora, de Diego Paonessa, i de New Ywork, de Jaume Clotet. El 17 de gener seran rellevades per Cabra se convierte en mochuela, de Carmen de Ayora, i per una mostra de Julia Varela inspirada en la plataforma xinesa de comerç electrònic Alibaba. El 15 d’abril serà el torn de Mónika Rikić, amb Hipertèlia, i d’Iván Gómez, amb InFirmitas. I el 6 de juliol es tancarà el cercle amb Ángel peligrosamente búho [duelos, espectros y materialidad] i Quan ja no ens escalfa el sol, comissariades per Núria Gómez Gabriel i Zaida Trallero, respectivament.

El capítol de projectes deslocalitzats està format per les accions de Pertú [L’ofrena], d’Estel Boada i el projecte sonor en format de radionovel·la A la deriva. Contra-narrativas emocionales de la inmigración, de Ricardo Cárdenas. En l’àmbit dels projectes d’investigació es podran veure el tríptic Tres veces dije fuego, de Marta Echaves, i Ritmoepistemologías, que signa l’Oficina para la Edición de Patrones y Poéticas de la Repetición (OEPPR) en nom de Carolina Jiménez i Lorenzo Sandoval.

Com a projecte de publicació, el músic i artista Pau Magrané presentarà ANX N PVC, una obra sònica de caire documental/experimental que pren com a punt de partida una recerca al voltant de projectes d’àudio publicats en format físic per artistes plàstics, museus, galeries d’art, així com altres entitats o esdeveniments. I com a projectes d’entorns digitals, Andrés Galeano impulsarà Nephogram –una reflexió sobre el núvol virtual d’Internet i l’impacte mediambiental que té en forma d’emissions de diòxid de carboni– i Enrique Radigales farà un exercici antropològic per recuperar “el primer despertar digital” que va suposar l’esfera multimèdia en format CD-ROM que entre 1999 i 2001 es va mostrar a Barcelona sota la iniciativa de Fiftyfift, a La salvaje experiencia de usuario.

Data de publicació: Dimarts, 20 Setembre 2022
  • Comparteix