Tornar

Imatge d'una escena de la peça És només un dia, fotografiada per Susana Paiva

Nova programació a La Capella

L’activitat del curs que ve s’articula a l’entorn de la convocatòria de Barcelona Producció i els programes Concèntric, Escoles de context i Mediació.

El director del Centre d’Art La Capella, David Armengol, ha presentat la nova programació per al curs 2022-2023 acompanyat del jurat de Barcelona Producció Marc Vives i de Jara Rocha, membre de les Escoles de context.

L’activitat s’enceta amb tres espectacles dins del cicle d’Arts en viu: La mondonga, de Carolina Olivares (el 28 de setembre a les 20 h); Utopia i esclavatge, d’Eduard Escoffet (el dia 29 a les 18, les 19 i les 20 h), i És només un dia, de Carolina Campos i Márcia Lança (el dia 30, de 16 a 00 h).

Les primeres exposicions individuals obriran portes l’11 d’octubre a l’Espai Capella i l’Espai Rampa, respectivament. Es tracta de Otra luz cegadora, de Diego Paonessa, i de New Ywork, de Jaume Clotet. El 17 de gener seran rellevades per Cabra se convierte en mochuela, de Carmen de Ayora, i per una mostra de Julia Varela inspirada en la plataforma xinesa de comerç electrònic Alibaba. El 15 d’abril serà el torn de Mónika Rikić, amb Hipertèlia, i d’Iván Gómez, amb InFirmitas. I el 6 de juliol es tancarà el cercle amb Ángel peligrosamente búho [duelos, espectros y materialidad] i Quan ja no ens escalfa el sol, comissariades per Núria Gómez Gabriel i Zaida Trallero, respectivament.

El capítol de projectes deslocalitzats està format per les accions de Pertú [L’ofrena], d’Estel Boada i el projecte sonor en format de radionovel·la A la deriva. Contra-narrativas emocionales de la inmigración, de Ricardo Cárdenas. En l’àmbit dels projectes d’investigació es podran veure el tríptic Tres veces dije fuego, de Marta Echaves, i Ritmoepistemologías, que signa l’Oficina para la Edición de Patrones y Poéticas de la Repetición (OEPPR) en nom de Carolina Jiménez i Lorenzo Sandoval.

Com a projecte de publicació, el músic i artista Pau Magrané presentarà ANX N PVC, una obra sònica de caire documental/experimental que pren com a punt de partida una recerca al voltant de projectes d’àudio publicats en format físic per artistes plàstics, museus, galeries d’art, així com altres entitats o esdeveniments. I com a projectes d’entorns digitals, Andrés Galeano impulsarà Nephogram –una reflexió sobre el núvol virtual d’Internet i l’impacte mediambiental que té en forma d’emissions de diòxid de carboni– i Enrique Radigales farà un exercici antropològic per recuperar “el primer despertar digital” que va suposar l’esfera multimèdia en format CD-ROM que entre 1999 i 2001 es va mostrar a Barcelona sota la iniciativa de Fiftyfift, a La salvaje experiencia de usuario.

Data de publicació: Dimarts, 20 Setembre 2022
  • Comparteix