Tornar

Sopa de Cabra
Rita Payés
Kodaline

Una tardor amb Kodaline, Sopa de Cabra, Dorian i Rita Payés

El grup IZAL inaugurarà el 8 d'octubre al Palau Sant Jordi un Cruïlla pel qual també passaran Pau Vallvé, Rayden i Carolina Durante.

Ja fa alguns anys que la marca Cruïlla va deixar de limitar-se a un festival d'un cap de setmana d'estiu i que ofereix cicles de concerts al llarg de l'any. El 8 d'octubre engegarà el Cruïlla Tardor 2022, i ho farà amb un concert al Palau Sant Jordi del grup IZAL. En total hi haurà nou directes fins al 3 de desembre repartits per diferents escenaris de la ciutat, amb artistes nacionals i internacionals. 

IZAL presentarà els temes del seu darrer disc, Hogar, amb cançons que són com un àlbum de fotografies de família. Haurem d'esperar fins al 10 de novembre per poder anar a Razzmatazz a veure i escoltar el quartet de Dublin Kodaline amb la seva proposta d'indie-rock. El mateix escenari serà on actuarà el 19 de novembre la banda Viva Suecia, però les entrades per a aquest concert ja estan exhaurides, com també per al primer dels dos recitals que farà Pau Vallvé al Casino l'Aliança del Poblenou. El músic barceloní tocarà els dies 24 i 25 de novembre amb nou disc acabat de sortir del forn, més positiu, rítmic i transmetent bones vibracions.

Un punt i a part mereix el concert que farà Sopa de Cabra dissabte 26 de novembre. El grup gironí s'enfronta a tot un Palau Sant Jordi per posar fi a la llarga gira de celebració del 30è aniversari del seu exitós disc Ben endins. El mateix dia Rayden portarà les seves històries i la seva veu penetrant i contundent a la Razzmatazz. I encara un altre concert el 26 de novembre: el de Dorian al Sant Jordi Club. El grup ja va tancar el Cruïlla 2021 i ara prepara el llançament del seu setè àlbum, Ritual.

Els darrers acords del Cruïlla Tardor 2022 els posaran la formació Carolina Durante l'1 de desembre i Rita Payés dos dies més tard. Els primers, considerats com un dels grups responsables del ressorgiment del rock i pop de guitarres, tocaran a Razzmatazz. Payés, que als seus 22 anys sembla destinada a convertir-se en un referent internacional de la cançó, tocarà acompanyada per la seva mare, la guitarrista Elisabeth Roma, a L'Auditori.

Per a més informació i entrades, cliqueu aquí.

Data de publicació: Dilluns, 03 Octubre 2022
  • Comparteix