Tornar

Paco Ibáñez tanca la gira ’50 anys de l’Olympia’

Paco Ibáñez inaugura el Festival Mil·lenni

El programa del festival començarà el proper 17 de març amb el concert de final de gira ’50 anys de l’Olympia’.

Ja queda poc per al Festival Mil·lenni 22, una nova edició carregada de concerts amb grups d’un alt nivell. El festival començarà el 17 de març amb el músic Paco Ibáñez al Palau de la Música Catalana, que tancarà així la seva gira ’50 anys de l’Olympia’ amb un repertori que us farà tornar a aquell moment històric. La programació del festival s’allargarà fins a finals de desembre, i hi trobareu artistes de la talla de Fangoria (22/05), Maria Arnal i Marcel Bagés (23/04), Maika Makovski (16/10), Pastora Soler (17/10) o Los enemigos (30/12). Els escenaris del festival són ben diversos: trobareu concerts a la Sala Apolo, a La [2] d'Apolo, al Teatre Tívoli, al Sant Jordi Club, a Razzmatazz i al Gran Teatre del Liceu.

Aquest març, la Basílica de Santa Maria del Mar també serà protagonista, ja que el divendres 26 podreu assistir al concert de l’Orquestra Jove Filharmònica Catalana i el Cor Madrigal, que es farà en dues sessions, a les 18.30 h i a les 20.30 h. Dirigits per Grigor Palikarov, interpretaran el Rèquiem en re menor per a orquestra de corda de Mozart, així com l’Adagio & Fugida en do menor per a solistes, cor i orquestra del mateix compositor.

Les entrades tenen preus que van dels 16 als 66 euros i les podeu comprar a través d’aquest enllaç. Consulteu el web del festival per a més informació.

Data de publicació: Dilluns, 08 març 2021
  • Comparteix