Tornar

El festival MIRA enceta una secció de projectes immersius, el MIRA.mov

MIRA.mov, el nou cicle d’art digital

El festival MIRA crea aquesta nova secció, que projectarà treballs immersius fets amb diferents tècniques d’animació i 3D.

A partir d’aquest setembre, el festival d’art digital MIRA posa en marxa un nou cicle de projeccions immersives. S’anomena MIRA.mov, fent referència als arxius d’imatge en moviment de l’ordinador, i programarà un seguit de projeccions i conferències al voltant de la cultura digital contemporània. Aquestes trobades se celebraran un cop a la setmana durant els mesos de setembre a desembre i pretén ser un nou circuit d’exploració de nous formats i narratives que deriven del format específic dels nous mitjans digitals. En aquests projectes es fan servir tècniques com el CGI (imatges generades per ordinador), la immersivitat audiovisual o l’animació digital en 3D.

El MIRA.mov disposarà de projectes que han estat creats expressament per al cicle per artistes emergents i de renom. Per exemple, compten amb la feina del col·lectiu MSHR, de Claudia Maté, de Sevi Domochevsky i de Cruelaudia. També s’hi podran veure projectes nacionals d’artistes com Lawrence Lek, Keiken i Ryan Vautier, Tabita Rezaire i Samuel Fouracre.

La inauguració del MIRA.mov serà el proper dijous 3 de setembre a les 21.30 h al centre d’arts digitals IDEAL i s’hi podrà assistir gratuïtament, reservant aquí. També es poden comprar les entrades per a les sessions de setembre.

Properament, es publicaran les dates dels mesos d’octubre, novembre i desembre.

Data de publicació: Dimarts, 01 Setembre 2020
  • Comparteix