Tornar

Peça d’art formada per un conjunt de teles petites.

El present és protagonista d’una mostra a Chiquita Room

L’exposició col·lectiva La presència és l’única deessa que adoro es podrà veure fins al 23 de març.

Sara Aguado Millán, Mari Chordá i Massimiliano Moro són alguns dels noms que formen part de la mostra La presència és l’única deessa que adoro. L’exposició reivindica el temps present, així com el desafiament de la vida per mantenir-nos-hi, malgrat les distraccions que tenim avui dia. Per mitjà de l’art us endinsareu en l’ara i aquí, a Chiquita Room

Sovint, la ment es mou entre passat i futur, però hi pareu atenció en el temps present? Aquest és un lloc d’intimitat i veritable; el refugi per gaudir del fet d’estar vius i vives. Actualment, a causa del ritme frenètic del món on vivim, és més complicat viure únicament en el present i, en conseqüència, això provoca un distanciament amb el que succeeix en l’ara i l’aquí.

Què hi trobareu a l’exposició? Descobrireu l’obra d’artistes com Xana Sousa, Mercè Soler, Mar Serinyà, Xavi Rodríguez Martín, Sara Aguado Millán, Mari Chordá i Massimiliano Moro dins d’una mostra que posa l’accent en qüestions com l’atenció, la paciència i el record del coneixement que té el cos, per tornar, repetidament, al moment present. Fareu un recorregut en què observareu i contemplareu el present a partir de les obres exposades a la galeria Chiquita Room. Un temps fet d’instants nous, únics i fugaços amb la finalitat de gaudir de la llibertat de viure.

En el marc de l’exposició, s’han organitzat algunes activitats (requereixen reserva) com la performance de Mar Serinyà, A temps real (10 de febrer); una sessió d’escolta amb Cécile Schott, coneguda amb el nom artístic de Colleen, a partir del seu vuitè àlbum Le jour et la nuit du réel (23 de febrer); i, finalment, la performance a càrrec de Xavi Rodríguez Martín, titulada Allò que no dibuixo (16 de març). 

Aprofiteu per visitar l’exposició que es va inaugurar el 18 de gener a la galeria d’art del carrer Villarroel i explorar el moment present a partir de les obres art dels set artistes que configuren La presència és l’única deessa que adoro. L’entrada per visitar l’exposició és gratuïta, tot i que aquest no és el cas de les activitats. Si voleu obtenir més informació, però, podeu consultar la pàgina web de Chiquita Room

Data de publicació: Dijous, 08 Febrer 2024
  • Comparteix