Tornar

‘Sense sostre’
‘La hija de un ladrón’

‘Sense sostre’ serà el film inaugural del Pantalla Barcelona

El 19 d’octubre comença la 7a edició del Pantalla Barcelona, amb una programació de 66 projeccions des de les pantalles dels centres cívics.

Els centres cívics de la ciutat es converteixen en els protagonistes d’aquesta tardor amb la nova entrega del cicle Pantalla Barcelona, el qual celebra la seva 7a edició de la mà de l’Institut de Cultura de Barcelona (ICUB), a través de la Barcelona Film Commission, i amb la col·laboració de l'Acadèmia del Cinema i del Cicle Gaudí. El cicle arrancarà el proper 19 d’octubre i s’allargarà fins al 24 de febrer del 2022, conquerint les pantalles dels centres cívics de Can Basté, Pati Llimona, Can Clariana Cultural, Casa Groga, Ateneu Fort Pienc, Zona Nord, Vil·la Florida, La Sedeta, Cotxeres de Sants, La Sagrera “La Barraca”, Josep Maria Trias i Peitx i Auditori Sant Martí.

Esteu preparats per a gaudir del millor cinema? La programació d’aquesta tardor us porta 12 pel·lícules de temàtiques variades, les quals es projectaran en 66 sessions diferents que es produiran durant tot el cicle. Aquest octubre podreu veure, per exemple, Sense sostre (19/10 al CC Pati Llimona), de Pep Garrido i Xesc Cabot, que és el film inaugural del cicle. Enric Molina, Laia Manzanares i Teresa Vallicrosa interpreten els protagonistes d’aquesta història del 2019 on un sense sostre emprèn un viatge per a desfer-se de la vida que porta. La hija de un ladrón (21/10 al CC Trias i Peitx), de Belén Funes, és una altra de les projeccions de l’octubre, sobre una jove que intentarà formar una família allunyant-se del seu pare, un ex-presidiari.

Les altres peces de la programació són Adú de Salvador Calvo, Las niñas de Pilar Palomero, My mexican Bretzel de Núria Giménez Lorang, La dona il·legal de Ramón Térmens, Una mujer fantástica de Sebastián Lelio, El cuarto reino. El reino de los plásticos de Adán Aliaga i Àlex Lora, Niños somos todos de Sergi Cameron, Les Persiedes de Alberto Dexeus i Ànnia Gabarró, L'escriptor d'un país sense llibreries de Marc Serena i El hoyo de Galder Gaztelu-Urrutia.

Les projeccions són gratuïtes i és imprescindible que reserveu la vostra plaça prèviament. Ho podeu fer als espais web dels mateixos centres cívics on tinguin lloc les sessions. Trobareu tota la programació aquí.

Data de publicació: Dilluns, 11 Octubre 2021
  • Comparteix