Tornar

Fotografia de dues dones fent la visita guiada en llengua de signes.

Un recorregut per les històries de mar amb interpretació en llengua de signes

El Museu Marítim de Barcelona presenta una visita guiada per a persones amb discapacitat auditiva, en el marc de la mostra 7 vaixells, 7 històries.

El darrer diumenge del mes de maig, teniu l’oportunitat de descobrir aventures navals explicades per set personatges embarcats en vaixells de totes les èpoques, amb la visita accessible a l’exposició 7 vaixells, 7 històries. El Museu Marítim de Barcelona organitza aquesta ruta dirigida a persones amb discapacitat auditiva i els seus acompanyants.  

Al llarg de la història, els vaixells han estat instruments essencials per a l’ésser humà per comerciar, viatjar, lluitar, descobrir i, en l’actualitat, també per gaudir. Us endinsareu en la història de set embarcacions: la nau Santa Maria de la Victòria, un balandre del segle XX, el transatlàntic Royal Edward, el vaixell mixt City of Paris, el portacontenidors Pilar, un navili de vuitanta canons i el xabec de Santa Cristina. Cadascuna d’aquestes embarcacions ve acompanyada del relat d’un personatge que us permetrà descobrir com la humanitat ha superat els desafiaments marítims i ha configurat el món que coneixem avui dia. 

La mostra 7 vaixells, 7 històries planteja reflexions sobre temes universals com el descobriment del món, el mar com a espai de lleure, la vida a bord d’un transatlàntic, els conflictes marítims, la càrrega i la seva manipulació, la pirateria i els cors, o el canvi tecnològic. 

Durant el recorregut, guiat per un intèrpret en llengua de signes (castellà / català), els participants tindran l’ocasió d’esbrinar la història de la navegació a partir dels models més destacats de les col·leccions de l’equipament museístic.

Si sou persones que requeriu la interpretació en llengua de signes, aprofiteu l’oportunitat de gaudir de la visita a la mostra 7 vaixells, 7 històries. Anoteu a l’agenda, el 26 de maig, des de les 11 h fins a les 13 h. L’activitat és gratuïta, però és imprescindible la reserva prèvia a través del WhatsApp (673 086 228). Per a més informació, podeu consultar la pàgina web del Museu Marítim de Barcelona (MMB)

Data de publicació: Divendres, 24 maig 2024
  • Comparteix