Tornar

Fragment del cartell de l’exposicio de Dirty.

L’univers creatiu de l’artista urbà Dirty arriba a Montana Gallery

Fins al 14 de juny, podeu visitar l’exposició Cuatro, comissariada per Anna Dimitrova.

Si teniu curiositat per l’expressió artística vinculada amb la cultura del grafit, la galeria d’art del carrer Comerç presenta una exposició de Dirty, un artista de l’Hospitalet de Llobregat que va començar en el món del grafit l’any 2001. La mostra amb el títol de Cuatro es va inaugurar el 4 d’abril i podreu descobrir unes obres fetes sobre fusta que parlen de l’amor propi, de les seves virtuts i els seus defectes, de la protecció del benestar i la felicitat. 

Dirty va néixer l’any 1984 i des de ben jove va endinsar-se en el món del grafit. Després de molts anys d’experiència explorant lletres i parets pintades, l’artista va centrar-se en el disseny gràfic i la il·lustració. Al llarg d’aquests anys, ha creat un imaginari estilístic amb una estètica personal i reconeixible.   

El 2017 va iniciar una trajectòria artística centrada a fer peces amb un estil divertit i desimbolt. Des d’aleshores, Dirty ha creat missatges estimulants, siguin literals o metafòrics, impregnats d’optimisme, color i contrast. Sovint, el seu imaginari s’inspira en la representació d’animals i formes orgàniques per enaltir el poder creador de la natura. 

L’artista incorpora elements del cubisme, amb una línia sòlida i una aplicació distintiva del color, influenciada per la seva experiència amb el món del grafit. Persegueix la pregnància en les seves obres com si es tractés d’un tag o un logotip. 

Montana Gallery és una galeria d’art que es va fundar l’any 2007 i es dedica a exposar l’obra d’artistes vinculats amb l’art urbà i els grafits, siguin emergents o siguin consolidats a escala internacional. Durant aquests anys, hi han passat artistes com Mark Bodé, Aryz, Camil Escruela, Cope2, Catarina Glam, entre molts d’altres. 

Aprofiteu l’ocasió per endinsar-vos en el món creatiu de Dirty i fer un recorregut per les seves creacions sobre fusta. A més, heu de saber que l’artista farà visites guiades tots els dijous a les 19 h, del 18 d’abril al 6 de junio. Teniu temps de visitar la mostra Cuatro fins al 14 de juny i l’horari és de dilluns a dissabte, de 10 h a 21 h. L’entrada és gratuïta, però, si voleu consultar més informació, podeu fer-ho des de la pàgina web de Montana Gallery Barcelona.

Data de publicació: Dilluns, 08 Abril 2024
  • Comparteix