Tornar

Visita tranquil·la i segura a la Torre Bellesguard

Visiteu amb tranquil·litat la Torre Bellesguard

L’espai implanta noves mesures per adaptar les visites guiades als protocols de seguretat actuals.

La Torre Bellesguard es va construir entre 1900 i 1909, és l’obra d’Antoni Gaudí que té més història, una de les més singulars i simbòliques, declarada Bé d’Interès Cultural. Degut a la prohibició de l’ús d’audioguies, l’equip de la Torre Bellesguard ha repensat les visites guiades per oferir-vos un espai més tranquil i segur i amb les mesures sanitàries vigents. A partir d’ara, les visites es faran de dimarts a diumenge, entre les 10.30 h i les 14.30 h, cada mitja hora amb preu i aforament reduït, i estaran disponibles en català, castellà i anglès. Es controlarà la temperatura i distància de seguretat i es farà obligatori l’ús de mascareta.

Antoni Gaudí va construir una obra única a Bellesguard, d’arquitectura a mig camí entre el gòtic i el modernisme, plena de símbols i al·lusions al passat, i envoltada de jardins. Ja al segle XV, Martí l, últim monarca del Casal de Barcelona, s’hi va instal·lar per passar-hi els últims anys de la seva vida i ha estat un espai habitat des de llavors gràcies a la puresa dels seus aires i a l’abundància d’aigües subterrànies.

El preu de les entrades és de 10 euros i les podeu adquirir a través d’aquest enllaç, on hi trobareu el calendari de visites amb totes les hores disponibles. Al mateix enllaç hi trobareu tota la informació.

Data de publicació: Divendres, 16 Abril 2021
  • Comparteix