Taller càpsula 'Les armonies del Clown' *NOU*

Translator of google :

"Les Harmonies del Clown - Cos, Joc i Emocions" és un taller de 4 dies dedicat a explorar les emocions a través de la tècnica i la màscara del clown (nas vermell). Les emocions es converteixen en el "material de joc" amb el qual el pallasso crea la seva pròpia obra d'art, la seva pròpia melodia musical. El cos es converteix en l'instrument musical per crear aquesta meravellosa i divertida composició. Fer riure és un "miracle" estretament relacionat amb la vida real, aquí i ara. Quan un pallasso juga amb les seves emocions, mostra al públic que el seu univers emocional és un tresor valuós capaç de provocar rialles i benestar. Cada ésser humà posseeix aquest tresor.

Prepara't per submergir-te en un emocionant viatge per riure i descobrir la màgia de "Les Harmonies del Clown: Cos, Joc i Emocions".

Material necessari per part de l'alumne:

No es requereix cap altre material específic per a la participació en el taller, ja que els exercicis i activitats es realitzaran principalment amb el propi cos dels participants i amb materials proporcionats per la tallerista.

Tallerista: Claudia Cantone i Xesco Izquierdo

Schedule

Centre Cívic Barceloneta

Address:
Carrer de la Conreria, 1*9
District:
Ciutat Vella
Neighborhood:
la Barceloneta
City:
Barcelona