Barcelona+Sostenible és la xarxa de més de 1.000 organitzacions compromeses amb la sostenibilitat ambiental, social i econòmica que construeixen col·lectivament una ciutat responsable amb les persones i l’entorn. 


Escoles + SosteniblesEntitats i Empreses + SosteniblesComerç + SostenibleCiutadania + SostenibleAjuntament + Sostenible

Destaquem

  • Incidència amb el telèfon de contacte

    Estem treballant per resoldre una incidència amb el telèfon 93.256.25.93. Si voleu contactar amb la Secretaria de Barcelona + Sostenible o Comerç + Sostenible truqueu al 651. 805. 098.

  • Publicat en primícia a l’Acte de cloenda dels 20 anys del programa, aquest vídeo ens descobreix què és Escoles + Sostenibles amb la mirada de l’alumnat i professorat dels centres.

  • Barcelona se suma de nou a la Setmana Europea de la Mobilitat, del 16 al 22 de setembre, amb un programa d'activitats organitzades per l'Ajuntament i per entitats i associacions diverses, amb l'objectiu de millorar la qualitat de l’aire, recuperar l'espai públic i promoure la seguretat en la mobilitat a la ciutat.

  • L’Ajuntament de Barcelona presenta un fons adreçat a la reactivació i la normalització de l’activitat econòmica amb dues convocatòries: subvencions per a establiments d'economia local i subvencions per a projectes d'inversió d'activitats econòmiques.  Els terminis per presentar les solicituts són el 9 i el 17 de setembre respectivament.

    Es contemplen despeses d’inversió o manteniment que tinguin per objectiu la reactivació de l’activitat econòmica de l’establiment amb millors condicions de competitivitat, salubritat, sostenibilitat, digitalització i accessibilitat.

  • Vols ser la figura de confiança d'una persona jove, tutelada o extutelada, que emprèn el seu camí cap a l'emancipació? Hi ha molts joves que necessiten comptar amb algú proper pels moments importants. Hi ha diferents modalitats. T'animes a ser referent?

Páginas