Barcelona+Sostenible és la xarxa de més de 1.000 organitzacions compromeses amb la sostenibilitat ambiental, social i econòmica que construeixen col·lectivament una ciutat responsable amb les persones i l’entorn. 


Escoles + SosteniblesEntitats i Empreses + SosteniblesComerç + SostenibleCiutadania + SostenibleAjuntament + Sostenible

Destaquem

  • Fins al 26 de juliol les organitzacions poden presentar projectes que promoguin la lluita contra la crisi climàtica i propostes per assolir els objectius del Pla Clima i la Declaració d’emergència climàtica de Barcelona. El 9 de juliol a les 12 h es realitzarà una trobada virtual informativa per aclarir tots els dubtes. Consulta el document de FAQs de les subvencions.

  • Les entitats d’El Mercat Social de Voluntaris.cat es reinventen després de l'aturada d'aquests mesos i impulsen productes i serveis com mascaretes, càterings, detalls solidaris i, durant aquesta setmana, transport gratuït. Feu un cop d'ull als descomptes que s'efectuaran fins al 3 de juliol! 

  • Nou horari d'estiu de la Secretaria

    La Secretaria tècnica de Barcelona + Sostenible atendrà telefònicament i telemàticament de 8 a 15 h durant els mesos de juliol i agost. El Servei de Documentació d'Educació Ambiental ho farà presencialment els dilluns i dimecres de 10 a 14 h; i telemàticament de 10 a 14 h de dilluns a divendres. El mes d'agost romandrà tancat.

  • Encara ets a temps de participar en el tercer repte de l'Enigmapa B+S (fins el 3 de juliol), un joc en línia per descobrir projectes, recursos i col·lectius amb propostes sostenibles a la ciutat properes i reals per passar a l'acció alhora que es guanyen premis. Només es pot accedir a la gran final si s'encerten totes les preguntes d'almenys un dels reptes setmanals!

  • L’Espai Consum Responsable inicia el 3r Cicle online d’activitats durant el mes de juliol per promocionar una nova cultura de consum. Aprofitant que s’apropa l’estiu, el tema principal serà la presa de decisions responsables a l’hora de planificar les vacances.

Páginas