Barcelona+Sostenible és la xarxa de més de 1.000 organitzacions compromeses amb la sostenibilitat ambiental, social i econòmica que construeixen col·lectivament una ciutat responsable amb les persones i l’entorn. 


Escoles + SosteniblesEntitats i Empreses + SosteniblesComerç + SostenibleCiutadania + SostenibleAjuntament + Sostenible

Destaquem

  • La Xarxa per a la Conservació de la Natura (XCN) us convida a sumar-vos per avançar cap a una Catalunya que situï la vida i la natura al centre. Publiqueu a les xarxes amb els hashtags #CATecosocial #laNaturaetsTU un petit vídeo o tuit explicant perquè és necessari que Catalunya aposti per una transició ecològica i social.

  • L'alimentació sostenible serà un dels eixos temàtics de la Biennal Ciutat i Ciència. Durant sis dies s'explorarà i es reflexionarà de manera oberta sobre el coneixement científic.

  • En motiu de Barcelona com a capital de l'alimentació sostenible 2021, l'Ajuntament ha obert un canal d'Instagram i un espai web amb una agenda on s'agrupen algunes de les activitats relacionades amb aquesta temàtica de la ciutat.

  • Més de 80 organitzacions han participat en aquest grup de treball del Consell Ciutadà per la Sostenibilitat des de la seva constitució. Amb la reducció dels plàstics d’un sol ús com a objectiu principal, ja s’han presentat una quarantena de projectes en el marc de la iniciativa.

  • Aquesta iniciativa ciutadana promou l’ús de la bicicleta durant el mes d’abril per provar les seves avantatges i generar l’hàbit de moure’s amb bicicleta. Durant tot el mes es podrà compartir la experiència a través de les xarxes socials amb les etiquetes #30díasenbici o #30DEB.

Páginas