Home / El Barrio de mi casa

El "Barrio de mi casa" és el nom que rep un grup de veïns/nas del barri de La Pau,  procedents de diferents països i que ens sentim orgullosos/as i satisfets/as de viure en el Barri, considerant-lo com la nostra casa, d'aquí el nom. 

El projecte B-Mincome ens va reunir al gener del 2018. Hem fet moltes activitats com l'exposició fotogràfica "Teixint el barri. Imatges i creacions de la nostra realitat"; sortides culturals amb les nostres famílies; tallers de cuina; participem en l'acte organitzat, pel Servei de Prevenció i Convivència del Territori, "Guarnim el Barri"; en l'acte per a Sant Jordi "La Pau per Sant Jordi" i en la setmana contra la violéncia de gènere.

Ens continuem trobant , per a gaudir de bons moments junts, conreant el nostre hort urbà i ens agradaria compartir-lo amb els nostres veïns /as.

Conrear l'hort és l'activitat que actualment realitzem perquè vam veure que ens aporta benestar pel contacte amb la terra i ens ofereix aliments.

Ens trobem setmanalment, els dimecres i divendres de 10,30 a 12, 30 al matí, en el Casal de Barri La Pau, edifici Piramidón, en la 2a planta del núm. 1 del carrer Pere Vergés.

Si et vols sumar escriu-nos a : elbarriodemicasa19@gmail.com

O telefona'ns als telèfons 610964962 o 932780535

 

Segueix-nos a les xarxes

Casal de Barri La Pau

La Verneda-La Pau (Sant Martí) | Adreça: c/Pere Vergès,1,1.º / C.P. : 08020 / Barcelona | Tlf: 932780535