Home / Missió, visió i valors

El Casal de Barri La Pau està gestionat per l'Associació Cultural i Recreativa La Pau  (l'ACR La Pau), entitat sense ànim de lucre, que va néixer al 1983 amb la missió de dotar a la mainada del Barri La Pau i del districte de Sant Martí, d'un espai amb continguts que serveixi per a combatre la marginació i l'exclusió social, fent activitats en el temps lliure i créixer com persones i en societat.

Mitjançant jocs, activitats de lleure i esportives la xicalla aprènen valors (tolerància, solidaritat, autoestima, llibertat, convivència, diàleg, creativitat, integració social, treball en equip, urbanitat, i habilitats interpersonals) en convivència amb altres nens/es.

La nostra visió es arribar a èsser un casal referent en el Districte dins de l'ambit social, cultural i esportiu, donant resposta a les inquietuds i necessitats del veïns i les veïnes. Facilitar espais de trobada, interrelació i participació del veïnat. Potenciar el treball en xarxa amb altres entitats i col·lectius, la participació, el voluntariat i el associacionisme.

Destaquem com valors del Casal de Barri: l'orientació a les persones i al barri, la participació, el voluntariat, el treball en xarxa, la cohesió social, la qualitat i el respecte al medi ambient.

Segueix-nos a les xarxes

Casal de Barri La Pau

La Verneda-La Pau (Sant Martí) | Adreça: c/Pere Vergès,1,1.º / C.P. : 08020 / Barcelona | Tlf: 932780535