El plenari del festival Acció Cultura Viva es troba per encarar l’edició d’enguany

NOTÍCIES
Plenari ACV

Després d’una darrera trobada de tancament i balanç, el passat 25 de gener l’assemblea plenària de l’Acció Cultura Viva es va tornar a reunir a l’Ateneu L’Harmonia per començar a conduir la propera edició del festival. 

 

Un cop feta la rebuda a les noves integrants del grup, es va considerar oportú obrir la sessió constituint les comissions de treball, grups de treball reduïts i especialitzats en aspectes com la programació o la comunicació i es va assignar una persona coordinadora per a cada una d’elles.

 

Tot seguit es van posar sobre la taula aspectes com el calendari de treball, la presencialitat a les reunions, les instal·lacions, la convocatòria de músics i artistes o les escoltes dels grups seleccionats per tal que el festival Acció Cultura Viva sigui tot un èxit.

 

Darrere del plenari i de l’organització de l’edició d’enguany hi ha col·lectius i espais com Alterevents, l’Ateneu L’Harmonia, Las Pibas Producen, Cultura en Vivo, Nau Bostik, Dona Cançó, Fabra i Coats-Fàbrica de Creació, The Good Good, Llobregat Block Party, Pedra, Quesoni, La Clara Comunicació i altres persones a títol individual. 

 

Si estàs interessat/da en participar-hi, recorda que els plenaris són participatius i les comissions de treball estan obertes a tothom que hi tingui interès! Escriu-nos a culturaviva@bcn.cat