Barcelona Cultura

El circuit cultural als barris de tots els districtes de Barcelona. Entrada gratuïta

Propera temporada tardor 2024

Inmunda

Cia. Janika

Circ

Edat recomanada: Públic general

L’artista es pregunta quina diferencia hi ha entre una galeria d’art i un bany si als dos espais es troba despullada i observada. Qüestionar-se la intimitat i l’espai públic és el que fa aquesta peça, a mig camí entre l’art escènic i el visual, on la seva protagonista esdevé una escultura viva, l’objecte central de l’exposició d’una persona que està sola en el seu bany.

Nota: Hi ha moments de l'espectacle on es fan servir llums estroboscòpiques.

Cia. Janika

Companyia de recerca i creació escènica basada en el circ i la dansa-teatre que va iniciar el seu camí l’any 2019. Utilitza eines de la dansa contemporània i el butô, i té com a objectiu treballar a través de l'impuls i l'espai. Fusiona la contorsió, les verticals i el moviment, com a mètode creatiu i d'exploració. Actualment es troba en la creació d'’Inmunda’, peça que treballa sobre el concepte d'intimitat i que va ser premiada l’any passat al Festival Mutis de Teatre Independent de Barcelona.

Així mateix, Janika col·labora amb projectes de fotografia artística en els quals es proposa al cos com a paisatge, tant en entorns naturals com urbans amb la voluntat de vincular els processos escènics, fotogràfics i performatius.

Compartir

Altres esdeveniments:

Veure tots

Notícies relacionades

Visiteu l'exposició fotogràfica al voltant de la dansa i la histèria

Notícies - 17/03/2023

Durant aquesta edició, una exposició itinerant us convida a fer un recorregut al voltant de la dansa i de la histèria, de la seva relació des del segl

Dansa

Acomiadem març amb noves propostes culturals

Notícies - 27/03/2023

Ja pots obrir i apuntar a la teva agenda cultural els sis espectacles que aquesta darrera setmana de març t'apropa el circuit Barcelona Districte

Aquesta setmana et portem fins a 16 propostes culturals

Notícies - 13/03/2023

Ja pots apuntar a la teva agenda cultural els espectacles que aquesta setmana t'apropa el circuit Barcelona Districte Cultural!