Barcelona Cultura

Edició febrer, març i abril

El circuit cultural als barris de tots els districtes de Barcelona. Entrada gratuïta

Blanc

Ferran Palau

Música

Ingràvida, vaporosa, borrosa, hipnòtica: així defineix Ferran Palau la música del seu tercer àlbum en solitari, Blanc, escrit en deu cançons que busquen acaronar a qui les escolta i submergir-lo en una immensitat dibuixada amb núvols de cotó i coixins de plomes, la immensitat que separa l’infinit del no-res, un espai que s’omple de somnis que apel·len al subconscient i al qual només la imaginació tranquil·la i reposada pot dotar de significat. Pop metafísic que no entén de certeses, que fuig de les respostes, que s’amaga de les multituds, que troba el seu sentit en els espais petits i íntims en què un es deixa caure al buit sense esperar trobar a ningú que el pugui recollir.

Blanc és un disc fet de deu cançons (poc més de mitja hora) que ni volen explicar ni fer pensar ni reivindicar ni protestar. Són cançons que només busquen compartir un escenari sonor, un paisatge que es dibuixa en la nostra imaginació a poc a poc, sense presses, sense pretensions, sense necessitats, sense urgències.

Pop fet de llum, sense clarobscurs ni arestes, però que s’enganxa a la pell de qui l’escolta amb la passió d’un enamorat.

Ferran Palau · Serà un abisme

 

 

FITXA

Cantant i guitarrista: Ferran Palau. Guitarra i teclats: Jordi Matas. Bateria: Joan Pons. Baix: Dani Comas.

LA CRÍTICA HA ESCRIT

“Una obra repleta de una belleza sutil y delicada que va extendiendo su ambiente vaporoso hasta crear una complicidad plena con el oyente que te embarga, que actúa como un bálsamo ante la prisa y lo chabacano.” (MONDOSONORO https://www.mondosonoro.com/criticas/discos-musica/palau-blanc/)

“Por si había alguna duda, Palau vuelve a demostrar que es uno de los compositores más cautivadores y auténticos de la actual música catalana.” (SERGIO DEL AMO - JENESAISPOP.COM https://jenesaispop.com/2018/02/22/321709/ferran-palau-blanc/)

Compartir

Altres esdeveniments:

Veure tots