Barcelona Cultura

Febrer - Abril

El circuit cultural als barris de tots els districtes de Barcelona. Entrada gratuïta

LA PULPE TEATRO I TANTARANTANA

Teatre

L’ànima de La Pulpe Teatro és Denise Duncan qui, nascuda a Costa Rica i arrelada a Barcelona, fa més de quinze anys que es dedica a la dramatúrgia i a la direcció. Duncan és dramaturga resident aquesta temporada a la Sala Beckett amb un projecte sobre la negritud, un tema sobre el qual ha versat bona part de la seva producció teatral. El 2005, Duncan va guanyar un accèssit del premi Marqués de Bradomín amb Negra, o nocturnal de una piel inoculada por el odio nuestro de cada día, que es va estrenar el 2009 a Costa Rica, on també ha estrenat Latinas.

A la sala Beckett va presentar Més enllà de la foscor (2012), coescrita amb Cristina Cordero, Salvador Sánchez i Núria Vizcarro; i va estrenar al Teatre Lliure Taques de tardor, en format de lectura dramatitzada. Denise Duncan forma part del col·lectiu Tinta Negra, que defensa i promou la diversitat racial a l’escena.

Denise Duncan va impulsar la companyia La Pulpe Teatro el 2011, amb altres companys de l’Institut del Teatre. Van debutar amb Está linda la mar (escrita i dirigida per Denise Duncan) el 2012 i van guanyar la Mostra de Teatre de Barcelona.

Compartir