Vés al contingut

Afectacions a la mobilitat a l'entorn litoral per tasques de pavimentació

A l’avinguda del Marquès de l’Argentera es renovarà el paviment, en el tram entre el pla de Palau i el Passeig de Picasso. Els treballs es duran a terme entre el 6 i el 8 de maig.

..
03/05/2024 - 10:37 h

Afectacions a l’avinguda del Marquès de l’Argentera entre el 6 i el 8 de maig

A l’avinguda del Marquès de l’Argentera es renovarà el paviment, en el tram entre el pla de Palau i el Passeig de Picasso. Els treballs es duran a terme entre el 6 i el 8 de maig.

El dilluns dia 6, quedaran anul·lades les parades de bus de l’av. Marquès de l’Argentera-Pg. Picasso i Pla de Palau – Av Marquès de l’Argentera (número 1108 i 3396), de les línies V19, H14 i N12. S’habilitarà una nova parada al passeig de Picasso, al lateral costat Llobregat, davant del número 44-42 i al pla de Palau, s’aprofitarà la parada existent núm. 1672.

El dimarts 7 els treballs a la banda mar deixaran la via amb quatre carrils, dos per cada sentit de circulació. Quedaran sense sortida els trams dels carrers d’Ocata i Duana, entre l’avinguda del Marquès de l’Argentera i el carrer del General Castaños, i s’anul·larà la parada de bus de l’Estació de França (número 1382) de les línies 47, 120, H14, V15, V17 i V19. Els desviaments de les línies de bus de l’anterior jornada es mantindran i les parades de taxi del costat afectat també quedaran anul·lades.

El dimecres 8 es mantindran les afectacions anteriorment descrites i es tallarà el carril bici de l’avinguda del Marquès de l’Argentera en el tram d’obres afectat. També quedaran sense sortida els següents carrers: els carrers del Comerç i Antic de Sant Joan, entre l’avinguda del Marquès de l’Argentera i el carrer de la Ribera, amb accés i sortida per aquest últim; el carrer de la Pescateria, entre Marquès de l’Argentera i el carrer de Guillem, des d’on s’habilitarà l’accés i sortida, i el carrer de Rera Palau, entre Marquès de l’Argentera i la plaça de les Olles, amb accés i sortida per aquesta.

Tall del carrer dels Pescadors el 9 i 10 de maig

Les actuacions de renovació del paviment al carrer dels Pescadors, en el tram entre els carrers d’Escuder i de la Drassana, comportaran el tall total del carrer els dies 9 i 10 de maig. La circulació es desviarà pels carrers d’Emilia Llorca Martín, Mar, Drassana i Sant Miquel.